2777
2789
عنوان

چرا حتی با مسواک بوی فاضلاب میده

348 بازدید | 17 پست

چرا دهن بعضیا آنقدر باید بو بده دلیلش چیه؟

بخاطر صبحانه نخوردن همه دهنشون بو میده؟

شاید بخاطر معده خالی یا خشکی دهن مثلا خب شخص روزه هم دهنش شاید بو بده

ولی برای بعضیا خیلی بده

یا دندون خراب

یا عفونت یا سنگ لوزه

یا میکروب معده

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

بیماریای لثه مثه ژنژیویت یا پریودنتیت

پوسیدگی دندون و آبسه دندون

خشکی دهان و زروستومی

غذاهای ک پروتئینشون زیاده

عفونتای تنفسی

سینوزیت

گلودرد

عفونت ریه

ریفلاکس اسید معده یا همون ترش کردن

دیابت

حتی مشکل کلیوی یا کبدی

سیگار و ..

دارو حتی

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیماریای لثه مثه ژنژیویت یا پریودنتیتپوسیدگی دندون و آبسه دندونخشکی دهان و زروستومیغذاهای ک پروتئینش ...

دانشجو دندونی؟

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

من قبل صبحونه اینجوری بودم اول فک کردم عادیه بعد همون سال ها مشکل یبوست داشتم که باعث میکروب معده شد بعد که مشکل معده ام فشار آورد اونو درمان کردم یبوست و اینا چندماه دارو و تحت درمان از اون موقع قبل صبحونه هم حتی بوی حس نکردم بعدا متوجه شدم که مشکلم از معده اینا بودع

من قبل صبحونه اینجوری بودم اول فک کردم عادیه بعد همون سال ها مشکل یبوست داشتم که باعث میکروب معده شد ...

چقدر خوب یعنی دیگه با معده خالی هم دهان بوی بدی نمیده

به چه پزشکی مراجعه کردین چه داروهایی دادن بهتون

چقدر خوب یعنی دیگه با معده خالی هم دهان بوی بدی نمیدهبه چه پزشکی مراجعه کردین چه داروهایی دادن بهتون

فوق تخصص بود برای همون معده مطب شخصی یکی از اشناها که قبلاً همین مشکل داشت معرفی کرد البته من به قصد معده رفته بودم که خود به خود مشکل بوی دهانم رفع شد من فقط قبل صبحانه مشکل داشتم حالت عادی نه