2777
2789

به خود خدا خسته شدم از بس التماس کردم

کلی قبل اومدم التماس و دعا میکردم ک ترو خدا مثبت بشه ولی خبری نیست ، هنوز قسمت نشده مادر بشم فقط داغون میشم

عزیزم به امید خدا به زودی مامان میشی

صبور باش

بعضی وقتام حکمتی داره ماها خبر نداریم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز پیش یکی یه قطره گیاهی معرفی کرده بود 🤔 اسمش رو نمیدونم ولی فک کنم سرچ کنی قطره گیاهی برا باردار شدن یا همچین چیزایی پیداش کنی.

خودمم تجربه ای ندارم فعلا بخوام کمکت کنم

برات دعا میکنم عزیزم هرچه زودتر خدا یه نی نی سالم و صالح تو دلت بزاره ❤️

🌱

مرسی قشنگم ان شالله🥺

ویتاگنوس

اسمش این بود. ولی خودتون تحقیق کنید من فقط چیزی که شنیدم و خوندم رو میگم و تجربه شخصیم نیست. یا حتا تاپیک بزن ببین کسی مصرف کرده یا از داروخانه یا دکترت بپرس

🌱

۲ سال گلم🥺هعیییشما چقدر

من یکسال

چندتا تاپیک هاتو خوندم متوجه شدم تنبلی تخمدان داری...

ولی همیشه مشکل از خانوم نیست

من تو سونو اولم مشکلی نداشتم و دکتر گفت شوهرم ازمایش اسپرم بده و متوجه شدیم مشکل از اونه

و دوباره ۶ ماه دیگه سونو تکرار کردم من تنبلی دارم و سه ماه باید دارو مصرف کنم

توهم حتماا به شوهرت بگو ازمایش اسپرم باید بده

چون تنبلی خفیف دلیل ناباروری نیست

در حسرت بی بی چک مثبت🙂💔یعنی خدا کی میخاد گناهامو ببخشه؟ چون بنده خطا کارم داره اینجوری امتحانم میکنه؟

عزیزم من با تنبلی باردار شدم شما هم میشی ان شاءالله من یادمه فقط متفورمین مصرف می کردم با یه قرصی بود اسمش یادم نیست ولی دارچین داشت تو ترکیبش به هرحال به تجویز پزشک بود دیگه شما هم اگه می تونی یه کم بی خیال باش حواستو از این موضوع بردار و سرگرم چیز دیگه کن و اینکه ورزش هم خیلی تاثیر داره تو درمان تنبلی