2777
2789
عنوان

پسری که باهم بودیم یهو ازم فرصت خواست و رفت بی دلیل

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 29 پست
چندبار دیدیش؟چند ساعت؟ چقدر چت کردین یا تلفنی؟ ۳ روز خیلی کمه ، احتمالا رهگذر بوده

نه خیلی وقتی میشناسیم

دو سه بار دیدم

حرف زیاد زدیم

خدایاشکرت❤️  کاربری دست دو نفر هست

دنبال رابطه جنسی بوده ۹۹ درصد پسرا همینن البته طبق چیزایی که تو این سایت میخونیم

شاید اون جور که باب دلش بوده باهاش راه نیومدی تو این مورد اونم گفته دکش کنم برم سراغ یه اپن مایند که راحت تر پا بده ؟؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبل من یکی بود این کات کرده بود ولی دختره ول کن نبوددمن پرسیدم ازش که بازم دختره اومده؟ چیزی نگفت

شاید دختره رو دوستش داره.

خیلی سخته کات.

به نظرم بی خیالش شو عزیزم تا جدی نشده موضوع

چن مدت تلاش کرد من اخرش قبول کردم.. اره

متاسفانه پسرای ایرانی بلد نیستن رابطه ای ک شروع کردن سالم تموم کنن

درستش اینه اگه میخوای بری ولضح ب خانم توضیح بدی ب چ علت داره این رابطه تموم میشه، تا دختر خانم دچار نسخوار فکری نشه

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

دنبال رابطه جنسی بوده ۹۹ درصد پسرا همینن البته طبق چیزایی که تو این سایت میخونیم شاید اون جور که باب ...

چیزی ازم نخواسته که

و اینکه بهم گفت حوصله ندارم صبر کن ناراحت هم بود

متاسفانه پسرای ایرانی بلد نیستن رابطه ای ک شروع کردن سالم تموم کنندرستش اینه اگه میخوای بری ولضح ب خ ...

اره واقعا کاش میگفت

خودم قبل از شروع بهش گفتم که لطفا اگه نشد بهم بگو بعد برو منم همچنین

شاید دختره رو دوستش داره.خیلی سخته کات.به نظرم بی خیالش شو عزیزم تا جدی نشده موضوع

دوسش نداشت به گفته ی خودش..

از چشاشم دیدم ..

بگو دیگ ترجیح میدم به رابطه ای که به جای آرامش فقط برام تنش درست کرده برنگردهاشتباه منو نکن برای منم ...

مرسی عزیزم

نمیدونم احساس خوبی به پسره ندارم پسر خوبی نیست و انگار بجز تو با دختری درارتباطه حالا نمیدونم اکسشه ...

منم همین حسو دارم