ما یه کارگر دایمی مرد نیاز داشتیم که تصادفی شوهرم بااقایی اشنا میشه شهرخودمون که اعتیاد داشته ماشینش خراب بوده و شوهرم هزینه تعمییر ماشین روبهش میده و شماره خودشم بهش میگه این میشه پل ارتباطی وبراش قرص ودارو میگیره ترک میکنه صاحبخونه هم جوابش کرده بود خونه بهش میده وبدون پول پیش که ماهانه از حقوقش کم کنه یه وانتم دادیم دسش برای رفت واومد ماشین خودشم استفاده اصلا نمیکرد اولین برخورد خانمش گفت شوهر من زرنگه کازش درسته اما ساده هست همه جا حقش خوردن منم گفتم ماقرارداد داریم طبقه بالامون نشستی و ماشین وسرمایه ما دست شوهرته عملا اینجا شوهر شما داره به ما پول میده ما تا الان حق کسی نخوردیم دقیقا دوهفته شوهرش مرتب کار کرد بعد دوهفته چهارروز سرکار بود سه روز دستگاه تعطیل بود من به خانمش گفتم گفت شوهرم گفته کار عقب نیست من شیانه رور کار میکنم به شوهرم گفتم گفت عیب نداره تازه مواد گذاشته کنار بهش فشار نیاد پولم جلو جلو میگرفت که چیزی طلبکار نبود
وای خدا چه آدمای پررویی ، خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند حکایت شماسع
شوهرم میگفت گناه داره زنه مظلوم هست به خدا هرچی از دستم اومد کمک کردم ماشینمون تصادف کرد طلامو فروختم نداشتم پیگیر خیرشدم واسه هزینه مدرسه پسرش به قران یه دست درد نکنه نگفت یه جور برخورد میکنه انگار ما کارگرش هستیم
شوهرم میگفت گناه داره زنه مظلوم هست به خدا هرچی از دستم اومد کمک کردم ماشینمون تصادف کرد طلامو فروخت ...
عزیزم بیشتر از ظرفیتش بهش خوبی کردی دیگه
فسخ کن بفرستش بره
پول پیش نداده حالا صدتومنم میخواد؟
میدونم کسی باور نمیکنه ولی اکثر آدمای فقیر بی عقل و وقیحن
من مادریام که روزی خونهاش از صدای بچههاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمیشون زندگی میکنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازهای رو شروع کردم…بچههام رو میبینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمیتونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همونجوری که دلم میخواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظهلحظههاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
بزار قراداد تموم بشه بعدش حسابی ادبش کن زنیکه رو تو این دور زمونه نبااید برای کسی دلسوزی کرد
قرارداد یکساله هست وشوهرش کار نمیکنه کرایه هم نمیدن .باید یه هزینه بکنیم بریم دادگاه قرارداد باطل کنیم اوضاعش درحدی خرابه وبی پوله با رایانه زندگی میکنن ولی بی نهایت از خود راضی
درحدی اعصابم خورده که هرروز تو ذهنم بااین زنه دعوا دارم اگر دست خودم بود تا الان صدبار باهاش دعوا کرده بودم هرروز صبح وشب شوهرم میگه کار نکنی باعث پشیمونی بشه هیچی نگو بزار قانونی حل بشه فردا ادمایی هستن که مالت میره ابروتم میره اصلا به روخودت نیار وهمین باعث شده خودخوری کنم ولی هیچی نگم بهش
عزیزم بیشتر از ظرفیتش بهش خوبی کردی دیگه فسخ کن بفرستش بره پول پیش نداده حالا صدتومنم میخواد؟میدونم ...
دقیقا این قد راحت عین طلبکارا پیام میده تو پیاماش به شوهرم یه کلمه نیست که شوهرم مشکل داره حق دارین ناراحت باشین شوهرم کار کرده حالا که زنت ناراحته صدتومنم بده بریم به قول خواهر میگه از رندی دیوونه شده
درحدی اعصابم خورده که هرروز تو ذهنم بااین زنه دعوا دارم اگر دست خودم بود تا الان صدبار باهاش دعوا کر ...
شوهرتم راست میگه واقعا
من مادریام که روزی خونهاش از صدای بچههاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمیشون زندگی میکنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازهای رو شروع کردم…بچههام رو میبینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمیتونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همونجوری که دلم میخواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظهلحظههاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.
دقیقا این قد راحت عین طلبکارا پیام میده تو پیاماش به شوهرم یه کلمه نیست که شوهرم مشکل داره حق دارین ...
ولی از شوهرت بخواه نذاره خوش خوشان از اونجا پاشن
اوایل اومده بود زنگ زدم یه قالی خریدم شوهرم نیست میشه به اقای ...بگی بیاد کمک پسرم پهن کنه گفت اون برای خودمونم اینکار نمیکنه بیاد برای تو قالی پهن کنه گفتم دوتا پسرم هستن کمک میدن گفت نمیاد به همین راحتی
بهش گفتم من روزی هزار بار تو ذهنم بااینا دعوا دارم اگه کوتاه بیایی حلالت نمیکنم
چقد مونده از وقت قراردادشون؟