2777
2789

و ازش بخواید چهره ش رو تو سن فعلی تون پیش بینی کنه،ببینید چقدر تفاوت دارید 😀. من این کارو کردم عکسی که بهم داد خیلی از الان خوشگلتره،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم پرامپت ش:

Create a realistic portrait showing how this child might look at the age of 38. Preserve the same facial structure, eye color, and essential features. The adult version should look naturally aged, with subtle wrinkles, mature facial proportions, and realistic skin texture. Keep the lighting and photo style consistent with the original image.

اینم پرامپت ش:Create a realistic portrait showing how this child might look at the age of 38. Preser ...

اینکه یه نامه بلند بالاست بالام جان

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

هرچی پرامپت ش دقیق تر باشه،عکس با کیفیت تری میده

خو این متنو من زدم فقط نوشت ترجمه

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

کجا زدی؟؟؟

رو همین متنت زدم ..

نه عزیزم،اپلیکیشن جمنای رو نصب میکنی،فیل شکن میخواد،بعد یه عکس از بچه گی رو بهش اضافه میکنی اینمتنان ...

لینکشو داری ؟؟از کجا بنصبم