محمدجوادمهراد مدیر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 1771 عنوان جرات حقیقت | مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 110 پست ورود برا عموم آزاده.فقط با رعایت ادب و متانت. دیروز | 09:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_chica عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 6683 اگه یکی ازین مردای بی ادب بسپارن بهت که تنبیهش کنی ، چکارش میکنی اصن کاری ب کسی ندارم بخدا 😐مگه من قاضی اماگه خودمو اذیت کردع باشه رو میگی؟؟ هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره از او نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 9039 اصن کاری ب کسی ندارم بخدا 😐مگه من قاضی اماگه خودمو اذیت کردع باشه رو میگی؟؟ اره مثلاً ♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
_chica عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 6683 اره مثلاً زورم اگه برسع بلایی سرش میارم ک اعدامم میکنن اگه بعدش گیر بیوفتم 🚶🏻♀️ هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره از او نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم
محمدجوادمهراد مدیر استارتر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 1771 خیلی آقایون با شخصیت اینجا زیاده .بخدا اسماشون یادم رفته.
محمدجوادمهراد مدیر استارتر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 1771 اگه بلدید ایناییم رو که گفتم تگشون کنید.
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 9039 زورم اگه برسع بلایی سرش میارم ک اعدامم میکنن اگه بعدش گیر بیوفتم 🚶🏻♀️ میکشیش!!!!!!؟😮🔪🔪ولی خواهر بزرگه من ، وقتی کوچیکتر بودم کاری میکردم طوری با ادبش تنبیه میکرد که از صدبار مردن بدتر بود ♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 9039 آقای خسستم همچنین. همچین کاربری نداریم !!! ♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
_chica عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 6683 میکشیش!!!!!!؟😮🔪🔪ولی خواهر بزرگه من ، وقتی کوچیکتر بودم کاری میکردم طوری با ادبش تنبیه میکرد که از ... من سیاست ندارم رو بازی میکنمادبم ندارم کلا کاری ب کسی ندارم اگه کسی پا رو دمم بذارع دیگ ولش نمیکنم اصن اصن هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره از او نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم
محمدجوادمهراد مدیر استارتر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 1771 اگه یکی ازین مردای بی ادب بسپارن بهت که تنبیهش کنی ، چکارش میکنی فکرکنم کاری نکنیم خودشون از رو برن.
محمدجوادمهراد مدیر استارتر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 1771 همچین کاربری نداریم !!! 😂اره دیدم بد نوشتم.با دست چپ دارم تایپ میکنم.😂
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 9039 من سیاست ندارم رو بازی میکنمادبم ندارم کلا کاری ب کسی ندارم اگه کسی پا رو دمم بذارع دیگ ولش نمیکنم ... من زن بی سیاست ندیدم ، همه بالاخره یه بویی ازش بردن ولی بعضی ها با همون سیاست قسمت خوب ماحرا رو بازی نیکنن مقل شما 👉 ♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
_chica عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 6683 من زن بی سیاست ندیدم ، همه بالاخره یه بویی ازش بردن ولی بعضی ها با همون سیاست قسمت خوب ماحرا رو بازی ... جوشی وعصبی ام من اخلاقم شبیه پسرای لات کوچع بازاره 🚶🏻♀️ هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره از او نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 9039 فکرکنم کاری نکنیم خودشون از رو برن. دفیقا بهترین برخورد همینه، که عکس العملی انجام ندیم تا بره ♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
محمدجوادمهراد مدیر استارتر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 1771 جوشی وعصبی ام من اخلاقم شبیه پسرای لات کوچع بازاره 🚶🏻♀️ عه چرا😂