2777
2789
اگه یکی ازین مردای بی ادب بسپارن بهت که تنبیهش کنی ، چکارش میکنی

اصن کاری ب کسی ندارم بخدا 😐مگه من قاضی ام

اگه خودمو اذیت کردع باشه رو میگی؟؟

من خودم تو دل خودم برای خودم بخاطر خودم بخاطر حس خوبی ک دارم دوستت دارم 🫠د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

اصن کاری ب کسی ندارم بخدا 😐مگه من قاضی اماگه خودمو اذیت کردع باشه رو میگی؟؟

اره مثلاً

♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره مثلاً

زورم اگه برسع بلایی سرش میارم ک اعدامم میکنن اگه بعدش گیر بیوفتم

🚶🏻♀️

من خودم تو دل خودم برای خودم بخاطر خودم بخاطر حس خوبی ک دارم دوستت دارم 🫠د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

زورم اگه برسع بلایی سرش میارم ک اعدامم میکنن اگه بعدش گیر بیوفتم 🚶🏻♀️

میکشیش!!!!!!؟😮🔪🔪

ولی خواهر بزرگه من ، وقتی کوچیکتر بودم کاری میکردم طوری با ادبش تنبیه میکرد که از صدبار مردن بدتر بود

♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

میکشیش!!!!!!؟😮🔪🔪ولی خواهر بزرگه من ، وقتی کوچیکتر بودم کاری میکردم طوری با ادبش تنبیه میکرد که از ...

من سیاست ندارم

رو بازی میکنم

ادبم ندارم

کلا کاری ب کسی ندارم

اگه کسی پا رو دمم بذارع دیگ ولش نمیکنم اصن اصن

من سیاست ندارم رو بازی میکنمادبم ندارم کلا کاری ب کسی ندارم اگه کسی پا رو دمم بذارع دیگ ولش نمیکنم ...

من زن بی سیاست ندیدم ، همه بالاخره یه بویی ازش بردن

ولی بعضی ها با همون سیاست قسمت خوب ماحرا رو بازی نیکنن مقل شما 👉

من زن بی سیاست ندیدم ، همه بالاخره یه بویی ازش بردن ولی بعضی ها با همون سیاست قسمت خوب ماحرا رو بازی ...

جوشی وعصبی ام

من اخلاقم شبیه پسرای لات کوچع بازاره 🚶🏻♀️

فکرکنم کاری نکنیم خودشون از رو برن.

دفیقا

بهترین برخورد همینه، که عکس العملی انجام ندیم تا بره