ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
یه دختر سست عنصر که سریع دست وپاش شل میشه و هیچ ارزشی برای روحش قائل نیست فکر میکنه آرامشه نداشتش رو تو بغل پسرا به دست میاره در حالیکه بیشترین ضربه رو داره از همونا میخوره
همزمان با هم نبوده رابطه هاش، ولی مثلاً دوست پسر داره رابطه ام داره، احساسیم هست، یعنی واسه پول و ای ...
ببین رابطه با ۴ نفر هیج جای دنیا پسندیده نیست باز با یک نفر بود و قصدش باهاش ازدواج بود میشد چشم بست ولی این دختر سالم نیست و غیر قابل اعتماد برای ازدواج یعنی چی با نفر خوابیده
«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️🩹»
منظورت از رابطه م ق ع د ی هست یا چی؟یعنی اگه رابطه از پشت باشه بازم خراب محسوب میشه؟عجبا عجب 😐
رابطه مگه جلو و عقب داره
«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️🩹»