2777
2789

انفولانزا گرفتم از دیشب سرفه میکنم الان اسید معدم بالا بود رفتم بالا آوردم

یچیز شبیه خون بود

احساس کردم خلط قهوه ای خیلی ترسیدم

اینم بگم به خواست خودم بالا آوردم چون اسید معدم بالا بود خوابم نمیبرد

حالا نمیدونم از ریه هست یا معده

گلوت میسوزه ؟؟

اگه آره گلوت بخاطر سرفه و اسید معده ملتهب و حساس شده ، برا اونه

نگران نباش گلم

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلوت میسوزه ؟؟اگه آره گلوت بخاطر سرفه و اسید معده ملتهب و حساس شده ، برا اونه نگران نباش گلم

اره میسوزه

اخه خون تکه تکه بود حالت لخته لخته قهوه ای

دارم از ترس سکته مبکنم

اره میسوزهاخه خون تکه تکه بود حالت لخته لخته قهوه ایدارم از ترس سکته مبکنم

نترس بگیر بخواب استراحت کن، مایعات بخور به رنگ مدفوعت دقت کن اگه خونی بود یا باز بالا اوردی اونطور برو دکتر

اره میسوزهاخه خون تکه تکه بود حالت لخته لخته قهوه ایدارم از ترس سکته مبکنم

نه عزیزم

برا منم پیش اومده

خون تیکه تیکه و گاهی رگه رگه ، که اون رگه رگه ها بخاطر اسید معده بود که گلومو اونجور کرده بود.

برا شما بخاطر سرفه هات حساس و ملتهب شده ، بالا که آوردی اسید معده اومده اینجور شده نگران نباش اصلا

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

نه عزیزم برا منم پیش اومده خون تیکه تیکه و گاهی رگه رگه ، که اون رگه رگه ها بخاطر اسید معده بود که گ ...

نمیدونم خیلی نگرانم دلم میخواد بشینم گریه کنم🥲😭

نمیدونم خیلی نگرانم دلم میخواد بشینم گریه کنم🥲😭

نه عزیزم نگران نباش

من بارها برام پیش اومده

بیشتر استراحت کن دمنوش اینا و مایعات بیشتر بخور

الان گلوت حساس شده ، سعی کن چیزایی که گلوتو اذیت میکنه نخوری، چیزای ترش و تند و خشک نخور

عزیزم نمیدونی واسه اسید معده چی بخورم

باید دکتر بنویسه گلم

پنتوپرازول

یا امپرازول

یا اوزونیوم

شایدم فاموتیدین

باید ببینی دکتر چی میگه گلم