2777
2789

میخواستم یکم ژل بزنم

خیلی از نمونه کارهارو که دیدم پشیمون شدم

یعنی حتی یه دکتر هم نیست که تزریق نچرال انجام بده؟

همشون قیافه ها رو شبیه ماهی بادکنکی کردن

✨️🍁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نچرال ترینش هم باز زیبا نیس

مگر اینکه سن آدم بالای ۴۰ سال بره که نیاز داشته باشه

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آن چه میبینی نیمی از من است؛🌜نیم دیگر را باید حس کرد نه قضاوت🌱باردار نیستم اتیکت برای هدفمه قشنگم😅😉

تا جایی که میتونید انجام ندین من از نظر ماورایی میگم بهتون یه سری انرژی هایی که نمی بینید در اطرافتون یهو گردش میکنه و سیستم چاکراهاتون بهم می ریزه یا ممکنه حتی مسدود بشن

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
نچرال ترینش هم باز زیبا نیسمگر اینکه سن آدم بالای ۴۰ سال بره که نیاز داشته باشه

کلا از نظر ماورایی همین تزریقات باعث مسدود شدن قسمت هایی از چاکراها میشه و بیشتر سلامتی درگیر میکنه الان تو محل کارم دارم مداوم بدن هاشون دچار بیماری میشه عفونت های عجیب غریب میگیرن که منشاش مشخص نیست

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
نچرال ترینش هم باز زیبا نیسمگر اینکه سن آدم بالای ۴۰ سال بره که نیاز داشته باشه

چرا مثلا بازیگرای خارجی تزریق کردن خیلی خوشگل شدن نمونش بازیگر هلال

یا بازیگر دعا در شربت زغال اخته

یا حتی هانده که خودش تزریق داشته تازگیا

اینجا قشنگ تزریق نمیکنن متأسفانه اکثرا شبیه ماهی بادکنکی میکنن

✨️🍁

کلا از نظر ماورایی همین تزریقات باعث مسدود شدن قسمت هایی از چاکراها میشه و بیشتر سلامتی درگیر میکنه ...

من در این موارد زیاد مطالعه ندارم

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آن چه میبینی نیمی از من است؛🌜نیم دیگر را باید حس کرد نه قضاوت🌱باردار نیستم اتیکت برای هدفمه قشنگم😅😉