2777
2789
عنوان

میترسم بچه م دختر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مشکل من همینه میزنم عکس نی نی غمگین میفرسته مینویسه خطا در سایت میگن سایت نقص فنی داره

🥲🥲من با سایت گردوپلاس میام مشکل نداره

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

این بچه رو خدا بهم داد ما نمیخواستیم

عه خب پس مبارکه

دیگه بیخیال این افکار شو

ولی اینم پسره

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

آرهمخصوصا تو این اوضاع مملکت قاراش میش

حالا فکر کن کلی هزینه کنن و زن بگیرن ،زنشون عوضی از آب دربیاد،زنه فوقش طلاق میگیره میره به یکی دیگه،مثل قدیمم نیست که طلاق عارباشه

🥲🥲من با سایت گردوپلاس میام مشکل نداره

من یک هفتس همه راهیا امتحان کردم چند بار به نی نی یار گفتم گفته سایت نقص فنی داره

این کاربریمو چون جدیده فراموشی بزنم فورا میاد ولی قبلی چون خیلی قدیمیه نمیاد

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

من یه پسر دارم الانم باردارم و پسر... همینقد که شما نگرانی و استرس داری منم دارم... بچه هم دختر هم پسرش نگرانی های خودشو داره هیچ ربطی به جنسیتش نداره... وقتی پسرا در معرض خطرات بیشترین... وقتی خطر متجاوز گر هارو میخونم لرز به تن ادم میوفته... خدا خودش بچهامون حفظ کنه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
تو بهش کمک کن حامیش باش تا بهش سخت نگذره

اگه دختر باشه که خودم بعد از خدا میشم پناهش

وقتی حامله شدم با شوهرم میخواستیم به دنیاش نیاریم

وقتی رفتم صدای قلبشو شنیدم همه چیزم شد

خودم شدم مدافعش

الان شوهرمم عاشقشه

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  
من یک هفتس همه راهیا امتحان کردم چند بار به نی نی یار گفتم گفته سایت نقص فنی داره این کاربریمو چون ج ...

حیف شد ایشاالله درست بشه بتونی کاربریت رو بیاری

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

ن گل و بلبل ک نیسولی لااقل کسی نیس ک اذیتشون کنهولی چقد داریم تو جامعه میبینیم و میشنویم ک دختر ممکن ...

پسرا هم اگه تو شرایط مناسبی بزرگمیشدن انقد عقده تو دلشون نبود انقد احساساتشون جریحه دار میشه و کسی توجه نمیکنه که اونام اینطور بار میان

مگرنه تو نگاه کن یه پسری که از یه خانواده خوب بزرگ شده مدرسه خوب رفته شرایط تحصیل و اشتغال براش فراهم بوده بعدا تو زندگی مشترک هم خوبه

نمیدونم چرا فکر میکنین زندگی برا پسرا گل و بلبله

همون تو این گرونیا بدبختیا

نگهداری و تربیت پسرم خیلی سخت تره

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️