2777
2789
عنوان

جمعه عقدی یکی از دوستا شوهرم دعوت بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2092 بازدید | 98 پست

دیگه وقتی مختلطه که کسی بدون ارایش و بامانتو وبا حجاب نمیشینه...بنظرم وقتی شوهرت با عروسی مختلط مشکل نداره با دید زدن هم نباید مشکلی داشته باشه..فکر میکنی بقیه مردها محجوب ونجیب نشسته بودن؟؟؟ نه خیلیاشون دارن دید میزنن وکیفشو میکن ولی زرنگن میگن خیلی هم برامون عادیه.اصلا هم هیز نیستیم..

پارسا پسرمامان😍

ببین برای قطع ارتباط ، تو همین مجلس باید میرفتی پیش مادرت.

تا شوهرت بفهمه، دوست نداری با دوستاش بشینی.

قطع ارتباط همینه دیگه.

بعد اینم دیگه تو جمعهاشون صدات نمیکردن، میگفتن زن فلانی دوست نداره بیاد کنار ما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه وقتی مختلطه که کسی بدون ارایش و بامانتو وبا حجاب نمیشینه...بنظرم وقتی شوهرت با عروسی مختلط مشکل ...

دقیقا همه باحجاب بودیم بزن و برقصم نبود انگار رفتیم رستوران

ارایش معمولی داشتیم مثل مهمونی خانوادگی ققط ی تالار کوچیک بود اهنگ حتی نداشتن ی عقد اریایی تموم

ببین برای قطع ارتباط ، تو همین مجلس باید میرفتی پیش مادرت.تا شوهرت بفهمه، دوست نداری با دوستاش بشینی ...

بابا من چمیدونستم اینکارو میکنه کنار هم نشستیم

تاحالا اینجوری نبود بعدشم که جا نبود برم جای مامانم اینا

باز شوهرم گیر میداد چی شده

تقصیر خودتم هست. وقتی همه فامیل بودن ، شما صاف نشستی جلوی یه آدم هیز و اون نگاه کرده و شما به جای اینکه پا شی بری و یا واکنشی نشون بدی نشستی تحمل کردی ماچی بگیم؟ نمی تونستی به بهونه مراوده با فمیل بری جای دیگه؟ رفتار شوهرتو بهونه کردی سکوت کردی ؟ این سکوت به مردا این پیامو میده که شما از رفتارش راضی هستی حالا هر چقدرم بگی من از این رفتار متنفرم مغز پوک مردا اینو قبول نمی کنه

بابا من چمیدونستم اینکارو میکنه کنار هم نشستیم تاحالا اینجوری نبود بعدشم که جا نبود برم جای مامانم ا ...

منظورم اینه، این روش قطع ارتباط.

هی میگی چجوری قطع ارتباط کنم.

من کلا از ارتباط خانوادگی با دوست متنفرم.

خودم با دوستام جدا ارتباط دارم، شوهرمم با دوستاش فقط تو محیط کار ارتباط داره.

خانوادگی اصلا

روابط کمتر کنید

به خاطر یه نگاه لزومی نداره جنین چیزی بگید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
تقصیر خودتم هست. وقتی همه فامیل بودن ، شما صاف نشستی جلوی یه آدم هیز و اون نگاه کرده و شما به جای ای ...

شما تاحالا ی حرکت از کسی ندیده باشی معمولی باشین پیش بینی میکنین این اتفاق میخواد بیوفته اتفاقا پاشدم رفتم جای عروس دخختر خاله هام یکم وایستادم برگشتم شوهرم گفت راه نرو بشین

دقیقا همه باحجاب بودیم بزن و برقصم نبود انگار رفتیم رستوران ارایش معمولی داشتیم مثل مهمونی خانوادگی ...

آها..ببخشید اخه نوشتی مختلط همه فکرمون رفت روی لباس مجلسی وبدون روسری ومیکاپ کرده..یه ندای کوچک به شوهرت بدی خودش میگیره...برای منم پیش اومده..قشنگ احساس کردم پسرخاله شوهرم با چشمان دریده ولبخند به فاصله یک متریممینشست وتعارف میکرد میوه بخور شیرینی بخور..حتی نفس کشیدنش هم حالت عادی نداشت. واقعا چندشم میشد.اون موقع چیزی نگفتم.ولی بعدا به شوهرم گفتن ما زنها خیلی خوب تفاوت نگاه هاروحس میکنیم..ونگاه عادی از نگاه هوس امیز کاملا برامون مشخصه..وگفتم احساس میکنمپسرخالت بدجور نگاممیکنه..واین دیگه بار اخر شد که رفتیم خونشون

پارسا پسرمامان😍