2777
2789
عنوان

جمعه عقدی یکی از دوستا شوهرم دعوت بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2011 بازدید | 98 پست
اگه خانومش دختر دایته ک عروس میشه فامیل خانومش شاید منظورش از اینکه گفته خانوادگی خشگلن خانوم خودش ب ...

نه عروس فامیل من بود دختر دایی من بود

خانوم ایشون نسبتی با ما ندارن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگ شوهرت نمیتونه منطقی و اروم رفتار کنه بهش نگو چون ممکنه بجای اینکه دوستشو محکوم کنه بگه لابد خودت جلب توجه کردی یا از این ب بعد رو لباس و ارایشت حساس بشه ،خودت کنترل کن مثلا راه های ارتباطی اون ادم رو ببند تو مهمونیای مشترک سعی کن کمتر باهاش برخورد داشته باشی همین

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

اصلا بحث پوشیدگی دیگه اینجا مطرح نیست تو این جور فضا ها که باید مختص شادی و بزن و برقص باشه مجالس جد ...

موافقم، تو مجالس مختلط آدما بجای شاد بودن همش حواسشون یه چیزای دیگست ، اینجور چیزا تو فرهنگ ما ایرانیا هیچوقت جا نمیفته

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

اصلا بزن برقص نداشت ی نهار بود ی عقد اریایی همین

بهترین راه دوری کردن از همچین آدمهایی هستش هر دفعه یه بهانه ای بیار نرو با دختر داییت هم قطع کن رابطه رو داستانهای بعدش ارزش این دورهمی هارو نداره

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

بهترین راه دوری کردن از همچین آدمهایی هستش هر دفعه یه بهانه ای بیار نرو با دختر داییت هم قطع کن رابط ...

اره واقعا مخصوصا که شوهر من اصلا ادم ارومی نیست

من کاری نکردم که بی حیا باشم

شما هر کاری میکردی هم اونجا نگاه میکرد اصلا بی حیا یا هر چی نیستی اون مرد بی شعوره و تموم . ولی آرامش زندگیتو بهم نریز و چیزی به همسرت نگو

واقعیته تموم شد رفت دیگه دنبال دعوا و اعصاب خوردی نباشی چیزی نمیگی

دعوا اعصاب خوردی نیست من نمیخام این موضوع کشدار بشه

ما با این ادما رفت و امد داریم خونه هم میریم تاحالا چیزی نبود

الان این حرکتو ازشون دیدم نگرانم احترام ریخته باشه فردا جای دیگمتکرار کنه و شوهر من اصلا ادم ارومی نیست کوچیک ترین

حرکتی واکنش بدی دارب