2777
2789
عنوان

جمعه عقدی یکی از دوستا شوهرم دعوت بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2011 بازدید | 98 پست

نگو یواش یواش قطع رابطه کن

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروس دختر داییت بود، پس مامانت و اقوام بودن، چرا رفتی با اونا نشستی.

ما تو عروسی حتی مختلط، پیش فقط اقوام خودمون میشینیم، بالاخره سر و شکل آدم تو عروسی فرق داره، بالاخره یه آرایش و لباس مجلسی و ....

خانومش خیلی گیره الان که دختر دایمم هست همش میهان بگن بریم بیرون اینکارو کنیم اونکارو کنیم

خودت بزن مریضی من جای تو بودم همین میکردم اگر بگی کاسه کوزه ها سر تو خورد میشه سر خودم اومده همین بلا

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

حالا ما میگیم مراسم جدا بگیرین میریزن رو سرمون دلمون میخواد پیش شوهرامون باشیم آخه خانما با اون سر و ریخت که میرن عروسی که الان همه خودشون یه پا عروسن مردا بیان بهشون زل بزنن که چی؟خود خانما بیشتر معذب میشن

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

اونجوری نبود بابا همه پوشیده بودیم بعد محضر ی تالار کوچیک نهار دادن خانوادگی بود همه خانواده خودمم ...

اهان پس دوست شوهرت کلا هیز تشریف داره 😄

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

حالا ما میگیم مراسم جدا بگیرین میریزن رو سرمون دلمون میخواد پیش شوهرامون باشیم آخه خانما با اون سر و ...

میگه پوشیده بودیم

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞