2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه آشغال رو من میشناسم زد نوزادش رو ناقص کرد بعد مهریه گرفت رفت ازدواج کرد الان از ازدواج بعدیش بچه داره چندتا

طفلی نوزادی که ناقص کرد خیلی خیلی سختی کشید البته الان پزشک شده ولی سختی زیادی کشید

مهرشو هم تا آخر گرفته خو...یعنی نمیتونست بجای مهر بچشو بگیرع؟

دوست من بچه نمیخواست

با همین شرط هم ازدواج کرده بود

که از بچه متنفرم و نمیخوام

شوهرش هم بینهایت خوشگل و خوشتیپ و پولدار بود

اما دهن بینی کرد

مادره پسره نشست زیر پاش که این میخواد ولت کنه بره واسه همین بچه نمیخواد .. پسره هم به زور و اجبار دوستمو باردار کرد و تو شرایطی قرار داد که نتونه برای سقط هم بیرون بره

وقتی بچه به دنیا اومد نه بهش دست زد . نه بغلش کرد . نه نگاهش کرد و بعد اینکه از جاش بلند شد برای طلاق اقدام کرد و جدا شد

الان پسره هردقیقه میره پشت در خونه ی پدر و مادر دوستم که گه خوردم غلط کردم فقط برگرده .. با کل فامیلش هم دعوا و قطع ارتباط کرده

نمیخوام قضاوت کنم . اما خیلی چیزایی که از نظر من یا شما یا هرکسی کوچیک بیاد ، یا بزرگ بیاد شاید برای یکی دیگه متفاوت باشه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اتفاقا مادرزنه و خانومه رفتن دکتر ک بچه بیاد ب زندگی

منظورم بچه نبود

میگم شاید یه مشکل از نظر من بی اهمیت باشه ، از نظر شما مهمترین مشکل

مثلا من اگه همسرم سیگار بکشه ازش جدا میشم ، اما یکی رو میبینی با اعتیاد همسرش هم میسازه

خط قرمز آدما خیلی متفاوته

اونجا فقط بچه مشکل نبود . سر قول و تعهد نبودن و دهن بینی و بی اعتمادی مهمتر از بچه بود

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

چقدر جالب بود واسمچ زنی بودهالان برگشت؟بیچاره فقط اون بچه

نه دیگه

میگم که جدا شد و تموم

چه زنی بوده ؟ زنی که از اول شرایط رو گفته و همسرش با دهن بینی زیر تعهدش زده . یکی کنار میاد ، ایشون کنار نیومد

حق باهاش بود

آره دیگه منظورم همین بودچ زن قاطعیتاییدش کردم

وکیل طلاقش خودم بودم 😅🤣

وکیل طلاقش خودم بودم 😅🤣

داستان یه جوری بود

با اینکه خودمم از بچه متنفرم ولی اگه روزی بچه دار بشم عمرا بتونم ولش کنم و برم

امیدوارم اون آقا یه همسر خوب و درست سر راهش قرار بگیره

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠