2777
2789
عنوان

من وقتی با یکی دعوا میکنم بعدش به شددددت پشیمون میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 18 پست
مقصر توو بودی؟

نه،موضوع اینه که دایی من تو یه شهر دیگه که ما اونجا ویلا داریم زندگی میکنه هر سری که ماشینش خراب میشه میاد دوچرخه پسر من رو از خونمون برمیدارم میبره،کارش که تموم میشه و ماشینش درست میشه نمیاره دوچرخه رو پس بده ،چند بار این کار رو کرده دوچرخه رو پنچر گذاشته تو انباری محل کارش،هی ما اسنپ گرفتیم رفتیم آوردیم خونمون فاصله اش هم زیاده از خونمون ،من بهش گفتم بیار دوچرخه رو گفت پام درد میکنه(الکی گفت) گفتم چطور هر دفعه موقع برگردوندنش پات درد میگیره ،بگو پسرت بیاره ،گوشی رو روم قطع کرد،رفتم محل کارش گفتم کلید انباری رو بده ببرم دوچرخه رو ،بعد بهش گفتم یاد بگیر امانت داری رو ،بهش برخورد کلید رو نداد ،خلاصه که اونجا دعوام شد

خدا شاهده بخاطر دوچرخه نبود بخاطر پررو بازیش بود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه،موضوع اینه که دایی من تو یه شهر دیگه که ما اونجا ویلا داریم زندگی میکنه هر سری که ماشینش خراب میش ...

وا

خب کاملا حق داشتی عذاب وجدان چیو داری

داییت واقعا فرصت طلبه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم