2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی که میتونن راحت بخوابن

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 56 پست
حداقل شبا ۸ ساعت خواب کافی ادم داشته باشه بنظرم نعمته از بی خوابی خیلی بهتره

آره بخدا همین فکر خیال هم نباشه عالیه . یه ترکیبی بود عطاری ها داشتن برای خواب آروم .میخوام بگیرم یادم میره حتما میرم میگیرم ممنون بابت تاپیکت

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

چهار پنج ساعت در طول روز میخوابی بعد میخوایی شبم خوابت ببره

نه در طول روز نه کلا همون شب منظورمه

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

افرین همینی ک میگی منم هستممن ک ی چشمم انگار سوزن توشه کنارش قرمز شده سالها

بنظرم دعایی شدیم 😭 من حس مکنم دعا دارم وگرنه من خیلی ادم بیخیالیی بودم خوابم راحت بود همچیم راحت بود الان افتضاح شده از خودم خسته شدم

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
آره بخدا همین فکر خیال هم نباشه عالیه . یه ترکیبی بود عطاری ها داشتن برای خواب آروم .میخوام بگیرم یا ...

عزیزم ممنون از اینکه شما شرکت کردی 😘

خدا ایشالله خواب هممونو درست و پر ارامش بکنه واقعا بی خوابی درد بزرگیه

بنظرم دعایی شدیم 😭 من حس مکنم دعا دارم وگرنه من خیلی ادم بیخیالیی بودم خوابم راحت بود همچیم راحت بو ...

وای دعایی چیه😭😭

من خودم تو دل خودم برای خودم بخاطر خودم بخاطر حس خوبی ک دارم دوستت دارم 🫠د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

کتاب بخونی خوابت میبره

پس برم کتاب بخرم یعنی حاضرم هرکاری بکنم خوابم ببره شبا

وای دعایی چیه😭😭

کسی برات دعا گرفته باشه بعلاوه که رو تصمیمات تاثیر داره رو خواب خیلی خیلی ثاثیر داره همنجوری ک ی چیزی نمذاره بخوابیم

منم راحت نمبخوابم اون چندساعتم که میخوابم همش کابوس میبینم

چند ساعت میخوابی ؟

یه بار صبح خیلی زود بیدار شو حتی اگر صبح بخوابی فقط دو ساعت بخواب یا اصلاشب نخواب ودرطول روز بیدار ب ...

من همیشه صبح زود بیدار میشم ساعت ۶....ولی بعداز ظهر حتما به یک ساعت خواب نیاز دارم که معمولا با وجود خواب الودگی شدید نمیتونم بخوابم.. شاید از ساعت ۲تا۴ بعداز ظهر سرم رو بالشه ولی بیدارم پشت چشمام بشدت درد میگیره وتا شب خیلی خیلی بی انرژی ..چشم درد وبی حوصله هستم تا ساعت ۱۰ که برم بخوابم.که البته اونم حدود نیم ساعت یا یک ساعت طول میکشه خوابم ببره

پارسا پسرمامان😍
کسی برات دعا گرفته باشه بعلاوه که رو تصمیمات تاثیر داره رو خواب خیلی خیلی ثاثیر داره همنجوری ک ی چیز ...

😐😐😐😐😐😐😭وای وای

من خودم تو دل خودم برای خودم بخاطر خودم بخاطر حس خوبی ک دارم دوستت دارم 🫠د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

تجربه خودمو بهت میگم

تو روز ی ساعتی رو بزار کلا برای ورزش

باید تند بِدَوی

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم