2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی که میتونن راحت بخوابن

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 56 پست
منکه کابوس نه ولی سردرد بیش از حد همین الانم دارم نکنه ما دعا شده ایم ؟؟؟

الهی 🤕😘نمیدونم گلم

ولی من خودم ب خاطر عذابی ک تو زندگیم داشتم اینطوری شدم 💔

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

من مامانم خوابش نمیبرد۸سال خورد.راحت هم کنار گذاشت.چندساله.یه دوره بخور خوابت تنظیم شه بعدترک کن

چجوری ترک کرد گذاشت کنار چجوری خوابش میبره ؟

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی 🤕😘نمیدونم گلم ولی من خودم ب خاطر عذابی ک تو زندگیم داشتم اینطوری شدم 💔

منم همینطور عذاب های زیادی ... داشتم شاید تاثیرات اونا هستش خدا خودش بهمون ارامش و اسایش خواب بده ❤️

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
منم فکر کنم همین اختلال خوابو گرفتم چجوریه علائمش مثلا من خوابم میاد ولی نمتونم بخوابم دقیقا در کل ش ...

اره همینه منم خوابم میاد ولی نمیخوابم انگار ی چیزی مانعه

افسردگی دارم من بخاطر اونه

من خودم تو دل خودم برای خودم بخاطر خودم بخاطر حس خوبی ک دارم دوستت دارم 🫠د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

دیگه نخورد.الان خوابش میبره میخوابه.یاقبل خواب گل گاو زبون بخور

باشه اول گل گاو زبون امتحان میکنم و با باشگاه رفتن و ورزش اگر نشد دگ قرص مخورم از بی خوابی ک بهتره

منم همینطور عذاب های زیادی ... داشتم شاید تاثیرات اونا هستش خدا خودش بهمون ارامش و اسایش خواب بده ❤️

انشالله گلم شک نکن آرامش بهمون برمیگرده فقط زمان میخاد 😘♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

اصلا سرم درد مکنه در طول روز میفهمم از بی خوابیه ولی نمتونم بخوابم 😔 یعنی از هر دردی بنظرم نخوابید ...

دعا نویس که نه . همون روان پزشک بهتره . منم میخواستم برم دوستام گفتن نرو همش خواب آلوده میشی

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

اره همینه منم خوابم میاد ولی نمیخوابم انگار ی چیزی مانعهافسردگی دارم من بخاطر اونه

دقیقا منم همینم خوابم میاد در حدی که سردرد بی خوابی میگیرم میرم بخوابم یک چیزی نمذاره 😭 تا حدی عصبی میشم که گریم میگیره

انشالله گلم شک نکن آرامش بهمون برمیگرده فقط زمان میخاد 😘♥️

انشالله عزیزم ❤️

دعا نویس که نه . همون روان پزشک بهتره . منم میخواستم برم دوستام گفتن نرو همش خواب آلوده میشی

حداقل شبا ۸ ساعت خواب کافی ادم داشته باشه بنظرم نعمته از بی خوابی خیلی بهتره

اصلا سرم درد مکنه در طول روز میفهمم از بی خوابیه ولی نمتونم بخوابم 😔 یعنی از هر دردی بنظرم نخوابید ...

چهار پنج ساعت در طول روز میخوابی بعد میخوایی شبم خوابت ببره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
دقیقا منم همینم خوابم میاد در حدی که سردرد بی خوابی میگیرم میرم بخوابم یک چیزی نمذاره 😭 تا حدی عصبی ...

افرین همینی ک میگی منم هستم

من ک ی چشمم انگار سوزن توشه کنارش قرمز شده سالها

من خودم تو دل خودم برای خودم بخاطر خودم بخاطر حس خوبی ک دارم دوستت دارم 🫠د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

انشالله عزیزم ❤️

😘😘