نازجولیم مدیر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 4034 عنوان خوشبحال اونایی که میتونن راحت بخوابن | مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 56 پست خوشبحالتون 😔من نمتونم ۶ ساعت بخوابم در شبانه روز نشخوار فکری دارم خوابم نمیبره اگرم ببره سبکه نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋 امروز | 08:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roze2522 عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 9781 منکه کابوس نه ولی سردرد بیش از حد همین الانم دارم نکنه ما دعا شده ایم ؟؟؟ الهی 🤕😘نمیدونم گلم ولی من خودم ب خاطر عذابی ک تو زندگیم داشتم اینطوری شدم 💔 ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
نازجولیم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 4034 من مامانم خوابش نمیبرد۸سال خورد.راحت هم کنار گذاشت.چندساله.یه دوره بخور خوابت تنظیم شه بعدترک کن چجوری ترک کرد گذاشت کنار چجوری خوابش میبره ؟ نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
نیلوفر۶۲ عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 4429 مامانمم میگه بخور میترسم عادت کنم معتادش بشم بیخوابی خیلی عوارض داره.همه چیزو مختل میکنه
نیلوفر۶۲ عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 4429 چجوری ترک کرد گذاشت کنار چجوری خوابش میبره ؟ دیگه نخورد.الان خوابش میبره میخوابه.یاقبل خواب گل گاو زبون بخور
نازجولیم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 4034 الهی 🤕😘نمیدونم گلم ولی من خودم ب خاطر عذابی ک تو زندگیم داشتم اینطوری شدم 💔 منم همینطور عذاب های زیادی ... داشتم شاید تاثیرات اونا هستش خدا خودش بهمون ارامش و اسایش خواب بده ❤️ نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
_chica عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 6644 منم فکر کنم همین اختلال خوابو گرفتم چجوریه علائمش مثلا من خوابم میاد ولی نمتونم بخوابم دقیقا در کل ش ... اره همینه منم خوابم میاد ولی نمیخوابم انگار ی چیزی مانعهافسردگی دارم من بخاطر اونه من خودم تو دل خودم برای خودم بخاطر خودم بخاطر حس خوبی ک دارم دوستت دارم 🫠د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️
نازجولیم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 4034 دیگه نخورد.الان خوابش میبره میخوابه.یاقبل خواب گل گاو زبون بخور باشه اول گل گاو زبون امتحان میکنم و با باشگاه رفتن و ورزش اگر نشد دگ قرص مخورم از بی خوابی ک بهتره نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
roze2522 عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 9781 منم همینطور عذاب های زیادی ... داشتم شاید تاثیرات اونا هستش خدا خودش بهمون ارامش و اسایش خواب بده ❤️ انشالله گلم شک نکن آرامش بهمون برمیگرده فقط زمان میخاد 😘♥️ ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
araaaaaaaam عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 4765 اصلا سرم درد مکنه در طول روز میفهمم از بی خوابیه ولی نمتونم بخوابم 😔 یعنی از هر دردی بنظرم نخوابید ... دعا نویس که نه . همون روان پزشک بهتره . منم میخواستم برم دوستام گفتن نرو همش خواب آلوده میشی ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️
نازجولیم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 4034 اره همینه منم خوابم میاد ولی نمیخوابم انگار ی چیزی مانعهافسردگی دارم من بخاطر اونه دقیقا منم همینم خوابم میاد در حدی که سردرد بی خوابی میگیرم میرم بخوابم یک چیزی نمذاره 😭 تا حدی عصبی میشم که گریم میگیره نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
نازجولیم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 4034 انشالله گلم شک نکن آرامش بهمون برمیگرده فقط زمان میخاد 😘♥️ انشالله عزیزم ❤️ نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
نازجولیم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 4034 دعا نویس که نه . همون روان پزشک بهتره . منم میخواستم برم دوستام گفتن نرو همش خواب آلوده میشی حداقل شبا ۸ ساعت خواب کافی ادم داشته باشه بنظرم نعمته از بی خوابی خیلی بهتره نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
زیکزاک عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 13796 اصلا سرم درد مکنه در طول روز میفهمم از بی خوابیه ولی نمتونم بخوابم 😔 یعنی از هر دردی بنظرم نخوابید ... چهار پنج ساعت در طول روز میخوابی بعد میخوایی شبم خوابت ببره نگران فردایت نباش.. خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷
_chica عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 6644 دقیقا منم همینم خوابم میاد در حدی که سردرد بی خوابی میگیرم میرم بخوابم یک چیزی نمذاره 😭 تا حدی عصبی ... افرین همینی ک میگی منم هستممن ک ی چشمم انگار سوزن توشه کنارش قرمز شده سالها من خودم تو دل خودم برای خودم بخاطر خودم بخاطر حس خوبی ک دارم دوستت دارم 🫠د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️
roze2522 عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 9781 انشالله عزیزم ❤️ 😘😘 ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️