2777
2789

خوشبحالتون 😔من نمتونم ۶ ساعت بخوابم در شبانه روز نشخوار فکری دارم خوابم نمیبره اگرم ببره سبکه

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

درکت میکنم من بعد از جداییم نمیتونم خواب عمیق داشته باشم . حتما نصفه شب هم بیدار میشم با اینکه دلم نمیخواد . دور چشام سیاهه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اختلال خواب دارم

کل شبانه روز با اینکهدبیکارم ۴ساعت میخوابم فقط

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره از او نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم

عه منماصلا ی خواب با کیفیت ندارم

واقعا راه حل چیه من چند وقتیه انجوری شدم بعضی شبا میشنم گریه مکنم یعنی

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
واقعا راه حل چیه من چند وقتیه انجوری شدم بعضی شبا میشنم گریه مکنم یعنی

من نی نی دارم 8ماهه ب خاطر اونه

کلا من تو شیردهیام اینجوری میشم

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

درکت میکنم من بعد از جداییم نمیتونم خواب عمیق داشته باشم . حتما نصفه شب هم بیدار میشم با اینکه دلم ن ...

اصلا سرم درد مکنه در طول روز میفهمم از بی خوابیه ولی نمتونم بخوابم 😔 یعنی از هر دردی بنظرم نخوابیدن بدتره در طول روز ۴ یا ۵ ساعت به زور میخوابونم خودمو نمدونم برم پیش دعا نویس یا برم روان پزشک

یه بار صبح خیلی زود بیدار شو حتی اگر صبح بخوابی فقط دو ساعت بخواب یا اصلاشب نخواب ودرطول روز بیدار بمون ، شب برو به رختخواب موبایل هم بذار کنار سریع خوابت میبره این روش من امتحان کردم البته من باشگاه هم میرم و واقعا خیلی تاثیر داشته چون من خودم بدتر از شما بودم اینقدر فکر میکنم گاهی دلم میخواد یه دکمه داشتم کل حافظه ام رو پاک میکردم و دکمه خاموش مغزم رو میزدم ولی خداروشکر با این روش خوابم درست شد

منم اختلال خواب دارم کل شبانه روز با اینکهدبیکارم ۴ساعت میخوابم فقط

منم فکر کنم همین اختلال خوابو گرفتم چجوریه علائمش مثلا من خوابم میاد ولی نمتونم بخوابم

دقیقا در کل شبانه و روز ۵ ساعت بزور خودمو میخوابونم

منم همین طوری هستم همون خابی ک هم دارم همش کابوس هست با سردرد بیدار میشم🤕

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

یه بار صبح خیلی زود بیدار شو حتی اگر صبح بخوابی فقط دو ساعت بخواب یا اصلاشب نخواب ودرطول روز بیدار ب ...

خدا روشکر عزیزم دقیقا از امروز میخوام باشگاه رو هم شروع کنم خوابمم از دیشب کلا ۴ ساعت خوابیدم انقدر سرم داره مکنه ک نگو دقیقا انقدر خسته میشم از فکرای چرت که دلم میخواد دکمه خاموش مغزمو بزنم فقط ساکت شه و بخوابه امیدوارم منم بتونم بخوابم ...

یک چهارم قرص الپرازولام یاکلونازپام.بهتر ازبی خوابیه

مامانمم میگه بخور میترسم عادت کنم معتادش بشم

منم همین طوری هستم همون خابی ک هم دارم همش کابوس هست با سردرد بیدار میشم🤕

منکه کابوس نه ولی سردرد بیش از حد همین الانم دارم نکنه ما دعا شده ایم ؟؟؟