درکت میکنم من بعد از جداییم نمیتونم خواب عمیق داشته باشم . حتما نصفه شب هم بیدار میشم با اینکه دلم ن ...
اصلا سرم درد مکنه در طول روز میفهمم از بی خوابیه ولی نمتونم بخوابم 😔 یعنی از هر دردی بنظرم نخوابیدن بدتره در طول روز ۴ یا ۵ ساعت به زور میخوابونم خودمو نمدونم برم پیش دعا نویس یا برم روان پزشک
یه بار صبح خیلی زود بیدار شو حتی اگر صبح بخوابی فقط دو ساعت بخواب یا اصلاشب نخواب ودرطول روز بیدار بمون ، شب برو به رختخواب موبایل هم بذار کنار سریع خوابت میبره این روش من امتحان کردم البته من باشگاه هم میرم و واقعا خیلی تاثیر داشته چون من خودم بدتر از شما بودم اینقدر فکر میکنم گاهی دلم میخواد یه دکمه داشتم کل حافظه ام رو پاک میکردم و دکمه خاموش مغزم رو میزدم ولی خداروشکر با این روش خوابم درست شد
یه بار صبح خیلی زود بیدار شو حتی اگر صبح بخوابی فقط دو ساعت بخواب یا اصلاشب نخواب ودرطول روز بیدار ب ...
خدا روشکر عزیزم دقیقا از امروز میخوام باشگاه رو هم شروع کنم خوابمم از دیشب کلا ۴ ساعت خوابیدم انقدر سرم داره مکنه ک نگو دقیقا انقدر خسته میشم از فکرای چرت که دلم میخواد دکمه خاموش مغزمو بزنم فقط ساکت شه و بخوابه امیدوارم منم بتونم بخوابم ...