قوز_نکن_آب_بخور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 416 عنوان دیگه کلافه شدم از دست این ویروس جدیده 67 بازدید | 6 پست دو هفته اس درگیرم تا میاد یکم حالم بهتر شه دوباره برمیگرده از اول انگار تاااازه سرما خوردم چرا خوب نمیشه اخه😭 ‹ مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ › خدا هرگز تو را رها نکرده(: امروز | 08:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایلیاجوووونی3 عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 2931 خیلی ویروس سنگینیه لعنتی من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست...
سادیار عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 8154 پیاز وشلغم بخور.شلغم رو تو سوپ ،عدسی و...بریز خوشمزه میشه یاد کسانی که هرگز تکرار نمیشوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏
مهتابmmmmmmm عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 3499 پیاز قرمز بجوشون آبشو بخور قرص ان استیل سیستیین از داروخونه بگیر روزی یکی مایعات باید خیییلی بخوری یعنی هر ساعت یک بطری از مایعات .میتونی دمنوش بخوری تو مایعات مث پونه کوهی و پولک خیلی موثرن
قوز_نکن_آب_بخور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 416 پیاز قرمز بجوشون آبشو بخور قرص ان استیل سیستیین از داروخونه بگیر روزی یکی مایعات باید خیییلی بخوری ی ... ممنون عزیزم❤️ ‹ مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ › خدا هرگز تو را رها نکرده(: