2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیایین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 177 پست
سفر برای از بین بردن استرسه ن ایجادش

برا بعضی ها تنش زاست

از جمله همسر خودم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
آخه چه استرسی؟ سفر رفتیم از کار و روزمرگی دراومدیم، باید آرامشش بیشتر بشه دیگه. چرا برعکسه؟ فقط هم د ...

شانس نداری خواهر

من خودم تو دل خودم برای خودم بخاطر خودم بخاطر حس خوبی ک دارم دوستت دارم 🫠د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه چه استرسی؟ سفر رفتیم از کار و روزمرگی دراومدیم، باید آرامشش بیشتر بشه دیگه. چرا برعکسه؟ فقط هم د ...

میدونم چی میگی

همسر منم همینه...

اخلاقشون دیگه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
مشکوکه

دقیقا. چرا توی سفر برج زهرمار بود، بعد وقتی داشت میرفت سرکار، یهو مهربون شد باهام؟ حتما توی محل کار یکیو داره که الان که داره میره پیشش، خوشحاله. جز این چه علتی میتونه داشته باشه؟