2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیایین یه لحظه

6591 بازدید | 195 پست

رفتیم سفر دو نفری اما شوهرم توی این چند روز سفر اصلا دست هم بهم نزد. بخاطر فصله یا دوسم نداره؟ کلی هم بهونه میگرفت عصبانی میشد بی دلیل!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخاطر سفر رفتن بوده

شاید استرس داره ...

اقایون تو شرایط استرسی کلن تعطیل میشن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بعضی وقتا اره ناراحت میشه.خیلی موقع ها هم پس میزنه

یا سرده یا علاقه ای نیست

خو رفتارش درکل چجوریه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بخاطر سفر رفتن بودهشاید استرس داره ...اقایون تو شرایط استرسی کلن تعطیل میشن

سفر برای از بین بردن استرسه ن ایجادش

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بخاطر سفر رفتن بودهشاید استرس داره ...اقایون تو شرایط استرسی کلن تعطیل میشن

آخه چه استرسی؟ سفر رفتیم از کار و روزمرگی دراومدیم، باید آرامشش بیشتر بشه دیگه. چرا برعکسه؟ فقط هم دعوا میکرد باهام بی حوصله بود. از سفر که برگشتیم و وقتی داشت میرفت سرکار، مهربون شد یهو😐چرا برعکسه