2777
2789
عنوان

پدربزرگم 105سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2745 بازدید | 158 پست
حالا چشم نزنی طفلی روخدا حفظش کنه اینا برکتن

اره بخدا میرم خونشون انقد منو دعا میکنه فیلمشو دارم دعا کرده دخترم ازش فیلم گرفته

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستم بگم_عمر زیادبدرد نمیخوره اصلا یکیش اینه رفتن عزیزانت روباچشم میبینی وهستی

پدربزرگم داغ زیاد دیده ولی عجیب مثل ائمه قوی هست وهمیشه اینو ازش شنیدم خدایا راضیم به رضات

انقد شعر حفظ بلده خداشاهده طوماری یه چیز عجیبه داستانهای زمان ونظامای قدیمو میگه برامون بخدا باید گینس ثبتش کنن

من خانم دیدم که نتیجه و نویره خودشو دید میگن حتی ندیده هم دید

120 یا 130 سال عمر کرد

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
خدا حفظش کنه ولی عمر زیاد خوب نیست

نه منم دوست ندارم ولی عجیب پدربزرگم امید به زندگی داره

پدربزرگم داغ زیاد دیده ولی عجیب مثل ائمه قوی هست وهمیشه اینو ازش شنیدم خدایا راضیم به رضاتانقد شعر ح ...

اصلا قدیمی ها هم خیلی باسواد بودند هم خیلی با فرهنگ ،پدر بزرگ خدا بیامرز من خودش شهر میگفت به دفتر شعر داشت

حرفا☹️

راست میگه ماهم یکی سن بالاداشتیم حتی از صداو سیماامدن ازش فیلم گرفتن خودش هم رفته بود درراباز کرده بود سه روز بعداز پخش افتاد زمین لگنش شکست و امبولی کرد و فوت کرد

پدر شوهر منم ۹۰ سالشه

هیکل می مونه ۶۰ ساله

قد بلند رشید تنومند

مهربون و نماز خون و بی آزار

یه چربی یا قند یا فشار یا کوچکترین سرماخوردگی نداره

مادر شوهرم هم ۸۰ رو داره از من عروس که همسن نو ه اشم سرحال تر و قبراق تره

پوست مهتابی گونه ها سرخ

به نظرم تغذیه اشونه

هر آشغالی نمی خورن

برنج محلی درجه یک

هر روز گردو و عسل طبیعی شون هست و ....

عوضش بچه هاشون همه فشار خون چربی و ...

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
ماشالااین مسن هایی که نماز و قرآن میخونن سالم و نورانی هستن و عمر زیاد و پربرکت دارنمثل مادربزرگ خود ...

واقعا آره درست میگی خدا میدونه تا از در میرم تو شروع میکنه دعام میکنه انقددد دعام میکنه

دعای هممون البته