نه فقط تو سایت میگن حاجت میده ودیدم بچه ها گفتن حاجت داده اتفاقا دوست دارم امتحان کنم
اره حس خوبی دارم به این چله، امید به زندگیمو چن برابر کرده به دلم افتاده حاجتمو میگیرم به امیدخدا میخوام چهارشنبه شروعش کنم ولی برای اون 7روز عذر موندم چکار کنم، یه جا میگن میشه فقط برای نمازش نائب گرفت ی جا دیگه میگن نه فقط برای نماز نمیشه باید کل مراحل چله رو برای اون7روز نائب گرفت موندم چکار کنم، به هیچکس ام نمیخوام بگم که چله برداشتم
خب یه فکری بکنید والا ظلمه نیاز دارن جدی میگم الان روش نمیشه شاید والا اینها مستحق زندگی هستن یه خانمی بود تو اینستا تعریف میکرد مادر بزرگم 110 سال زندگی کرد 5 بار ازدواج کرده بود گفتم یه عکس فرستاده بود ماشالله پیرزنه بقدری خوب بود که نگو هر 5تا مرده بودن واقعا من مرد هستم خیلی دوست دارم پای صحبت این تیپ بشینم ارتباطتون چطوره باهاش 😁
ممنون عزیزم خدا رفتگان شمام بیامرزه🌹چاقی،کپ شدن نخاع ،عمل کرد بدتر شد90سالگیخاله م(مادر ناتنیش میشد ...
دستشون درد نکنه،نمیدونم بعصی بچه ها اینجورن نمیدونم چه مرگشونه ،خدایا بیست سال کم نیست همه جونا پیرو افتاده میشن،نمیدونم حکمت خدا چیه ،عزیزای جونمونو میبره این پیرای مریضو میزاره برا زجر دادن ما وخودشون😔
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿