2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا تو چه شرایطی بهت چی گفته ؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

دقیقا تو چه شرایطی بهت چی گفته ؟

بنظرت با یه اقای که قصد ازدواج نداره دوستی طولانی میخواد دوستم داره برم تو رابطه؟

شد شد نشدم نشد کاری از دستم برنمیاد😂والا چ توقع ها دارید از ادم مثلا میخواستی بگم فدا سرم؟؟🤣🤣

نه عزیزم باهاش تو رابطه نرو

داره میگه همه جور سرویس باید بدی ولی ازدواج نمیکنم باهات

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بنظرت با یه اقای که قصد ازدواج نداره دوستی طولانی میخواد دوستم داره برم تو رابطه؟

خو اگر دوستت داشت که قصد ازدواج داشت

بقیه اش گول زدن خودته خواهر گلم !

در ضمن قصد ازدواج نداره دوستی طولانی یعنی چی ؟

دوستی که نتیجه اش قرار نیست به ازدواج ختم بشه یعنی یه روزی قراره تموم بشه !

این فکر رو هم از سرت خارج کن که یه روزی شاید نظرش عوض بشه

کسی که میگه قصد ازدواج ندارم و دوستت دارم و .. میخواد با روانت بازی کنه تا به خواسته هاش برسه

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

نه عزیزم باهاش تو رابطه نرو داره میگه همه جور سرویس باید بدی ولی ازدواج نمیکنم باهات

اها درسته

ولی خوشم اومده خاک تو سرم🥲

شد شد نشدم نشد کاری از دستم برنمیاد😂والا چ توقع ها دارید از ادم مثلا میخواستی بگم فدا سرم؟؟🤣🤣
خو اگر دوستت داشت که قصد ازدواج داشت بقیه اش گول زدن خودته خواهر گلم ! در ضمن قصد ازدواج نداره دوستی ...

درسته مرسی

اها درسته ولی خوشم اومده خاک تو سرم🥲

خوشت اومده چ فایده اخه

همه کارشو میکنه آخرم ک وابسته شدی میگه از اول گفتم خبری نیست

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

خوشت اومده چ فایده اخه همه کارشو میکنه آخرم ک وابسته شدی میگه از اول گفتم خبری نیست

اهان درسته قبول نمیکنم بیخیال

درسته مرسی

درسته مرسی ؟

یعنی توجیح شدی که بیخیالش بشی و خودت رو بدبخت نکنی؟

درسته مرسی ؟یعنی توجیح شدی که بیخیالش بشی و خودت رو بدبخت نکنی؟

اره من قبلا جواب نه دادم

فقط دو ب شک بودم کلند قضیه منتفیه

اره من قبلا جواب نه دادمفقط دو ب شک بودم کلند قضیه منتفیه

به هیچ عنوان شک نکن !