2777
2789

خیلی زیاد میترسم..پدربزرگم یکساله که فوت کرده و تاالان ب خوابم نیومده..خواب دیدم منو مادرم نشسته بودیم ظاهرشد..گف فرشته اماده ای؟وقت رفتنه..من میدونستم اون مرده دستاشو گرفتم و سعی کردم مانع بشم و همش گریه زاری کردم..گفتم خدا دلش ب حال ما نمیسوزه؟گفت خواست خداست..گفتم ی امشب و مهلت بده منو خواهرم با مادرمون باشیم گفت نمیشه..چقدر جیغ زدم تواین خواب😭مامانمو باخودش برد و مامانم توخوابم مرد..استرس تمام وجودمو گرفته خدایا چرا بعد یکسال اینجوری اومد به خوابم

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صدقه بده صلوات بفرست

بد به دلت راه نده خوابه همه خوابا که تعبیر ندارن چی بشه یه نفر تو عمرش یه دونه خواب درست ببینه اونم چی بشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

عمر شما و مادرتون طولانی میشه

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

نگران نباش

اگر تو خواب ببینی کسی میمیره

تعبیرش برعکسه

یعنی عمرش طولانی میشه.

عمر مادر شما طولانی تر میشه...

اگر بدونی من چقدر ایجوری خواب دیدم ولی هیچی نشد

خوده مرده تو خواب اومد منو ببره...گفت بیا ببرمت

اگر دل نگرانی صدقه بده و خیرات کن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
صدقه بده صلوات بفرست بد به دلت راه نده خوابه همه خوابا که تعبیر ندارن چی بشه یه نفر تو عمرش یه دونه ...

رویای صادقه زیاد میبینم دراینجور موارد😭...دارم دیوونه میشم..مادرم دوسال پیش نمیدونم باور میکنی یا نه میگف روحم توخواب از بدنم درومد ویکی اومد دنبالش گف وقت رفتنته و مادرم داشت میرفت..اما چون من خونش بودم و بمن نگاه گرده که داشتم بچه شیرمیدادم گفته ی لحظه وایسا باهاش خداحافظی کنم که برگشته..میگم نکنه فقط دوسال بهش وقت دادن

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
نگران نباشاگر تو خواب ببینی کسی میمیرهتعبیرش برعکسهیعنی عمرش طولانی میشه.عمر مادر شما طولانی تر میشه ...

میگن اگه کسی با مرده بره تعبیرش مرگه