راستشو بگین بدون اغراق چیکار میکنین ؟ دیشب خوهرزاده ام هی گریه میکرد پدرش اصلا تو نگهداری بچه ب خواهرم کمک نمیکنه . خواهرمم تو حموم بود اومد بیرون بهش گفت بچه رو چرا اروم نمیکنی اونم گفت زود در بیا از حموم . خواهرمم گفت من یه ماهه نتونستم برم حموم . یه دقیقه بچه رو نگه نمیداری. بچه شوو ن دوسالشه ولی خیلی جیغ و گریه میکنه . پدرشم گفت خفه شو اشغال. خواهرمم هیچی نگفت. من ناراحت شدم . گقتم نکنه خواهرم فکر کنه کسی پشتش نیس. نکنه چون مستقل نیس بخواد تحمل کنه . رفتم بهش گفتم اگه بخوای جدا بشی من پیشت هستم . ولی ب دامادمون هیچی نگفتم . خیلی ادم وحشی ای هست همش سر خواهرم داد میزنه فحش های زشت میده . خیلی اذیتش میکنه شما بودین چیکار میکردبن . کاش دو تا برادر داشتم تا میخورد میزدنش
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
چقدر حساسی دختر ....با فحش کسی چیزیش نمیشه ...اون فقط شعور نداشتشو بلند فریاد میزنه وگرنه ادم عاقل و سالم میدونه نباید بهشون اهمیت داد ....دیوونن ودیوننه ها هم باید خودشون رو نشون بدن .....اینکه به خواهرت دلگرمی دادی اصلا بد نیست خداهم خیرت بده ولی بخاطر دوتا فحش فکر نکن خیلی بدبخته ....
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....