2777
2789
عنوان

تمرین

24 بازدید | 1 پست

هر کی گفت «من خوبم»، فوری باور نکن. بذار رفتارش چند بار تکرار بشه. نیت واقعی توی تکرار معلوم میشه، نه توی حرف.

1. وعدهها رو با عملش چک کن.
    اگه طرف میگه «کمکت میکنم» ولی دفعه بعد محو میشه... خب معلومه که نیتش فقط حرف بوده.
    تو لازم نیست قاضی باشی، فقط یکم «کارآگاه فاطمه» فعال باشه
  2. عجله نکن توی صمیمیت.
    دلت مهربونه و زود باز میشه—ولی هر دلی یه در داره، نه درِ اتوماتیک!
    یه کم آرومتر در رو باز کن، ببین طرف لیاقتش رو داره یا نه.
  3. حد و مرز واضح بذار.
    آدمها وقتی ببینن مرز داری، هر نیتی که داشته باشن خودش رو لو میده.
    مرز مثل چراغ قوهست، نیتها رو روشن میکنه.
  4. به حس بدت اعتماد کن.
    اگه یک لحظه قلبت گفت: «یه چیزی اینجا بو میده»، احتمالاً راست گفته.
    قلب تو استاد تشخیص آدمهای دغلباز شده... با تجربههایی که داشتی.
  5. به خودت بگو: "تا وقتی ثابت نشه، مثبت هم نیست."
    نه بدبین میشی، نه خوشباور؛ فقط واقعبین.

مقایسه کردن خود با دیگران: یکی از کارایی که حتما باید ازش دور باشین، مقایسه کردن خودتون با همکلاسیا و اطرافیانتون و بقیه هستش❌این کار واقعا اشتباه هستش چون توانایی ها، شرایط، سطح علمی، معیارای علمی، نوع یادگیری و قدرت یادگیری آدما با هم خیلی متفاوته❗️همونطور که در ویس های قبلی گفتم، بهترین نوع مقایسه، مقایسه خودتون با گذشته تونه، یعنی پیشرفتتون رو طی گذر زمان مقایسه کنید با قبل که این کار باعث بالا رفتن اعتماد به نفس تون هم میشه

هر وقت یکی یه حرف خوب زد، کمک وعده داد، یا خیلی مهربونی کرد، قبل از اینکه دلت ذوق کنه و سریع اعتماد کنه، سه تا سؤال رو تو دلت از خودت بپرس:

هر کاری یه انگیزهای داره. ببین آیا این آدم چیزی ازت میخواد؟ توجه؟ کنترل؟ تعریف؟ پول؟
اگه هیچی بهش نمیرسه و فقط حرف میزنه... خب مشکوکه.

این آدم قبلاً رفتاراش چطور بوده؟
یه نفر اگر تو گذشته شلخته بوده، یهویی قدیس نمیشه.
گذشته آدمها معمولاً لو میده که نیتشون چیه.

آدم با نیت خوب ثبات داره.
یکی که یه روز فرشتهست، یه روز اهریمن... اعتماد نداره، فقط سوژهٔ خنده میشه 😅

🌟 زود ذوق نمیکنی
🌟 زود اعتماد نمیکنی
🌟 اما تلخ هم نمیشی
🌟 فقط «حسابگر مهربون» میشی

مقایسه کردن خود با دیگران: یکی از کارایی که حتما باید ازش دور باشین، مقایسه کردن خودتون با همکلاسیا و اطرافیانتون و بقیه هستش❌این کار واقعا اشتباه هستش چون توانایی ها، شرایط، سطح علمی، معیارای علمی، نوع یادگیری و قدرت یادگیری آدما با هم خیلی متفاوته❗️همونطور که در ویس های قبلی گفتم، بهترین نوع مقایسه، مقایسه خودتون با گذشته تونه، یعنی پیشرفتتون رو طی گذر زمان مقایسه کنید با قبل که این کار باعث بالا رفتن اعتماد به نفس تون هم میشه