2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین باردارم بگین چه کنم

88 بازدید | 14 پست

من با شوهرم ۲ماهه با هم خوبیم همین الآنم بچه نمیخام شوهرم بهش گفتم قسم خرد که من حواسم نبوده حتمن

اوایل ازدواج خیلی دعوا میکردیم الان خوبیم

میگین چیکار کنم خودمم میترسم هنوز هم هفته اول بارداریم

ترو خدا راهنمایی کنید خودم شک دارم و اینکه سنم کمه هنوز بچه نمیخام

۱۸ سالمه

سنتون کمه چرا ازدواجمیکنین؟؟؟ وقتی ازدواجکردی به اینجاش نباید فکر کنی. سن شما الان سنتحصیله نه ازدوا ...

اره میدونم نمیخواستم ازدواج کنم خودم

مجبور بودم خونه پدرم خیلی سخت میگزشت میخاستم از اون فضا فرار کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سنتون کمه چرا ازدواجمیکنین؟؟؟ وقتی ازدواجکردی به اینجاش نباید فکر کنی. سن شما الان سنتحصیله نه ازدوا ...

توروخدا بگو چیکار کنم هنوز هفته اول خودمو از دستش راحت کنم

من لاغرم پاهام جون نداره نمیتونم زایمان کنم

سقط کردن به این راحتی نیست کلی عوارض داره و خودتم بعدا افسرده و پشیمون میشی

کاری که نباید میشد شده یکم خودتو تقویت کن به خودت برس کسی که ازدواج میکنه شل بگیره باردار میشه دیگه

شوهرت چند سالشه؟

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توروخدا بگو چیکار کنم هنوز هفته اول خودمو از دستش راحت کنممن لاغرم پاهام جون نداره نمیتونم زایمان کن ...

اون هدیه خداست. یکی مثل من ارزوشه داشته باشدش. شما سن دختر منی البته اگه مادر بودم. میاد میشه همدمت، نکن اینکارو لطفا

سقط کردن به این راحتی نیست کلی عوارض داره و خودتم بعدا افسرده و پشیمون میشیکاری که نباید میشد شده ی ...

خیلی مواظب بودیم شاید به قطره ریخته باشه نمیدونم

خودش قسم خرد و دستش و گزاشت رو قرآن که مواظب بوده و از قسط نبوده

سقط کردن به این راحتی نیست کلی عوارض داره و خودتم بعدا افسرده و پشیمون میشیکاری که نباید میشد شده ی ...

شوهرم ۲۹ سالشه

ولی با اینکه بچه میخواست بهم گفت تا وقتی تو نخای منم نمیخام بچه

ولی اینتوری شد

بگین لصفن چیکار کنم سقط شه من همه سختی هاش و عوارض شو میپزیرم

شوهرم ۲۹ سالشه ولی با اینکه بچه میخواست بهم گفت تا وقتی تو نخای منم نمیخام بچه ولی اینتوری شد بگین ل ...

به سقط فک نکن عزیزم خدا هدیه داده و تو داری مادر میشی این آرزوی خیلیاست .اگه بخوای پیشترفت کنی با وجود بچه هم میشه

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چون هنوز قبلش تشکیل نشده گناه که نیست

اینکاررو نکن عزیزم، اون یه موجود زندست و آیه قران داریم که سقط گناه کبیرست

هدیه خداست، مطمعنم خواست خداست ،هیچکس بدون اراده خدا بهش چنین هدیه ای داده نمیشه

منم کم سنم، منم اول زندگیمه و باردارم اما نگهش داشتم، هم ضعیفم هم از زایمان میترسم ولی خدا بزرگه، به خودت برس، میتونی