2777
2789
وای منم درسم خوب بود ریاضی فیزیکم ولی این قضیه روابط اجتماعی همیشه مشکل داشتم و. دارم

قبل ازدواجم فکر میکردم نمیتونم با همسر و خونوادش ارتباط بگیرم

ولی خب بهر سختی ای بود اون دوران گذشت

هرچند هنوزم ارتباط صمیمی با خانوادش نتونستم داشته باشم.

بنظرم یه حالتای بچه گونه دارم

مثل بچه ها فکر میکنم

مثل بچه ها تصمیم میگیرم

مثل بچه ها عمل میکنم

و این دیگران رو اذیت میکنه

اللّهم عجّل لولیک الفرج

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم از بس خانوادم تو بچگی تا الان زدن تو سرم که تو هیچی نمیشی از عهده هیچ کاری برنمیای انقدز گفتن که نمستونم برم یه کلاس زبان ثبت نام کنم حتنا باید با رفیقم باشم وگرنه اعتماد به نفس ندارمبا اینکه خیلی برون گرام اجتماعی ام ولی اینجوری شدم مشاوره تو بچگی رفتم مادرمم بردم مشاوره گفت تو هیچ تقصیری نداری اینا باعث شدن تو خودتو دست کم بگیری

منم خیلی چیزا رو نمیتونم درک کنمتو بعضی موقعیتا نمیتونم تصمیم بگیرماصلا تصمیم گیری برام سخته و اکثر ...

من نمیتونم درست و قاطع جواب بقیه رو بدم

گاهی معنی بعضی از حرفا واقعا برا نامفهمومه

منم اتیسم دارم🤣🤣🤣

از بچگی نشون داده متوجه نشدن

اتیسم چیزی نیست که کسی متوجهش نشه! تو هر طیفی که باشه انقدر تو عملکرد تحصیلی خودش رو واضح نشون میده که قابل تشخیص میشه نمیشه اتیسم داشته باشی بعد ریاضی و فیزیکت خوب باشه!

مهارت های شناختی و هیجانی و اجتماعیت رو تقویت کن انقدر برچسب به خودت نزن اونم برچسب های اختلال های دوران رشد!