2777
2789
عنوان

ولی تقصیر من نبود که طلاق گرفتم و این همه باید تحقیر بشم😔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 79 پست
بنظر من بشین یک پیام بلندبالا تنظیم کن تموم حرفای دلتوبنویس ... بنویس که مامان تو مگه منو ۹ماه حمل ن ...

همه این حرفارو روزی هزاربار بهش میگم

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

همه این حرفارو روزی هزاربار بهش میگم

توپیام اثرگذارتره بالحنی بنویس حس مادریش قلقلک بیاد وقت بزار یه چیزی بنویس که دست ازسرت برداره ولی بامحبت

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا هم تحت فشار نیست اگر هم باشه بخاطر رفتار خواهرمه چرا باید ساعت ۶ صبح عصبی باشه؟مگه من چیکارش کر ...

عجب!!

ولی با تمام این حرفها مطمئن باش حرفهاش از ته دل نیست

بی خیال بابا مادرا همه همین جوری هستن...

درستو بخون و کار خوب پیدا کن

بخاطر حرفهای مادرت حتی اگه خدای ناکرده هم جدی باشه، که مطمئن باش نیست خودتو دوباره تو هچل اندازی.

اه؟میگم خرج رستوران و کافه دارم؟خرج آرایشگاه دارم؟خرج مسافرت دارم؟خرج لباس های گرون دارم؟خرج چی دارم ...

شماه به مادر پول میدی یا تو خرج خانه کمکی می کنید مامان شما از این کارش انتظار داره که شما تمام پول کارت را بهش بدی

توپیام اثرگذارتره بالحنی بنویس حس مادریش قلقلک بیاد وقت بزار یه چیزی بنویس که دست ازسرت برداره ولی ب ...

روز مادر بهش هدیه میدم میگه چرا میخری؟باورت میشه؟

این هفته روز مادر موقع هدیه دادن میخام بهش بگم روزت مبارک غرغرو ترین مادر دنیا

روزت مبارک مادری که فقط تحقیر کردن بلدی

روزت مبارک که جز منت چیز دیگه بلدنیستی

کاش هیچ وقت مادر نمیشدی چون اسم مادر مقدسه و حرمت داره

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

شماه به مادر پول میدی یا تو خرج خانه کمکی می کنید مامان شما از این کارش انتظار داره که شما تمام پول ...

والا کارت من دستشه

فقط یه عده که میان میگن خونه اجاره کن اخه با کدوم پول مگه شماها اجاره نشین نیستین یا ندیدین بعدم اینجا ایرانه کدوم خانواده اجازه میده دختر مجرد یا حتی مطلقه بره جدا زندگی کنه یعنی ادم میمونه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
کارتت ازش بکیر در ماه هم ازش پول بگیر اگر نداد شما اعصاب خرابی کنید یاد بگیرید چند سالته

۲۱

بسلامتی تو عقد جدا شدی

اره

نمیشد زندگیتو ادامه بدی

نه اصلا تحت هیچ شرایطی نمیشد

الهی بمیرم

خودت ک حقوق داری مظلوم نباش اصلا

بگو مادر خرج از حقوق خودمه!! خیلی نگرانی میرم جدا زندگی میکنم میدونم دیگه زیادی اذیتتون کردم

و اینکه درس بخونی کنکور بدی دانشگاه دولتی یه رشته خوب یه شهر دیگه قبول شی بری راحت میشی

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️