2777
2789
عنوان

ولی تقصیر من نبود که طلاق گرفتم و این همه باید تحقیر بشم😔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 79 پست
بنظر من بشین یک پیام بلندبالا تنظیم کن تموم حرفای دلتوبنویس ... بنویس که مامان تو مگه منو ۹ماه حمل ن ...

دقیقا وبزاره بره دانشگاه👏🏻👏🏻👏🏻

چون خونه نباشه تاثیر گذار تر هست

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی روز بشین باهاش حرف بزن بگو ک واقعا منت هاش اذیتت میکنه .. این روزا ام میگذره سعی کن خودتو ی جوری س ...

هزیربار گفتم فایده نداره

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

تحقیر ها و منتهایی که میذاره خوردم میکنه نمیدونی جقدر سخته خودش گفت طلاق بکیر خودش گفت برو دانشگاه ا ...

متاسفانه منم میتونم خیلی جایگاه بهتری داشته باشم ولی بخاطر این فشارها ازدواج کردم.

سعی اون تایمی که دانشگاه نیستی ؛ یک کار پاره وقت پیدا کنی.

بعدم محترمانه جوابشو بده.

بگو بخوام تحت فشارهای تو یک ازدواج ناموفق دیگه داشته باشم؛ آبروریزیش واسه تو هم هست!

اه؟میگم خرج رستوران و کافه دارم؟خرج آرایشگاه دارم؟خرج مسافرت دارم؟خرج لباس های گرون دارم؟خرج چی دارم ...

اصلا همه این خرجارو هم که داشته باشی،خودت درامد داری

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

دقیقا وبزاره بره دانشگاه👏🏻👏🏻👏🏻چون خونه نباشه تاثیر گذار تر هست

بله ... منم خودم یه زمانایی شبیه همین مشکلاتوداشتم . یاسکوت میکردم یااگر فشارزیادبهم میومد پیام مینوشتم حرفهام رو میزدم

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

بله ... منم خودم یه زمانایی شبیه همین مشکلاتوداشتم . یاسکوت میکردم یااگر فشارزیادبهم میومد پیام مینو ...

عزیزم قربون احساس پاکت بشم

موفق باشی خواهرم

اه؟میگم خرج رستوران و کافه دارم؟خرج آرایشگاه دارم؟خرج مسافرت دارم؟خرج لباس های گرون دارم؟خرج چی دارم ...

تموم حرفتم که زدی مطمئن باش بهش فکر میکنه

تموم حرفتم که زدی مطمئن باش بهش فکر میکنه

اگه میخواست فکر کنه تو این دوسال فکر میکرد

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

اگه میخواست فکر کنه تو این دوسال فکر میکرد

عزیزم حداقل رو دلت نمونده در کمال ادب جوابشو دادی...

واینکه یه هدف برای خودت قرار بده براش بجنگ قشنگم...

بزار هی بگه انقددد بگه تا خسته بشه دور از جونش

نیای هول هولی ازدواج کنی بدتر بشه عزیزم...

با دقت انتخاب کن

به مادرت بگو من خودم درآمد دارم مشکلت چیه. مبادا بخاطر حرف های مادرت به فکر ازدواج بیفتی اونم ازدواج ...

نمیدونم تو فکرش چیه

هزاربار گفتم با پول خودمه خودم کار میکنم اما هیچ وقت تو سرش نمیره

امروز تو دلم آه کشیدم گفتم خدا کنه یه روزی محتاج دستم بشی اما بعدش پشیمون شدم

بنظر من بشین یک پیام بلندبالا تنظیم کن تموم حرفای دلتوبنویس ... بنویس که مامان تو مگه منو ۹ماه حمل ن ...

هیچ وقت ب من نمیگه چرا طلاق گرفتی؟

کسی هم چیزی بهش نمیگه اما پول دوسته فقط دلش میخاد جمع کنه