2777
2789

سلام خانوما، ما نامزدیم فعلا( دوران قبل عقد) نامزدم از لحاظ ایمان و اخلاق و تحصیل و غیره واقعا خوبه، ایشون مدیره ولی با این وجود کارمنده و حقوقشم مثلا ۴۰ ایناست بعد پدرشونم فوت کرده و هیچچچچچ پشتوانه مالی نداره. یه خونه دو طبقه مادر شوهرم داره که یه طبقشو داده اجاره و ازش امرار معاش میکنه یعنی ما اونجاهم نمیتونیم بریم. باید بریم مستاجری. نامزدم فقط یه خودرو داره و چیز دیگه ای نداره. حالا بابام نگرانن میگن میترسم باهاش ازدواج کنی و خوشبخت نشی و بدبختی بکشی. منم نگران شدم. به نظرتون چیکار کنم؟؟

ایا کسی بوده شوهرش عین نامزد من باشه؟ به نظرتون میتونه زندگی رو بگذرونه با این وضع؟

پدرجان خودشون درسن نامزدت چی داشتن ؟ واگردارن الانم شماساپورت کنن بعدهم خوشبختی به ثروت وپولداری نیست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید از نظر مالی ب سختی یه کم بیوفتی ولی عوضش حال دلت پیش ادم حسابی همیشه خوبه ....با کمک مشاوره و عقلت پیش برو ....از من به تو نصیحت ده جلسه مشاوره برید باور کن اصلا انقدر خوبن ، انقدر دقیق خصوصیاتتون رو میگن و میپرسن که کلا قلق هم را همون اول بلد میشید و کاملا متوجه میشید که اوکی هستید یا نه ....

اگه هم میخوای بهم بزنی ی جور بهم بزن که اعتماد ب نفس پسر مردم نابود نشه چون اون الان با خودش فکر میکنه ادم خوب و مفیدیه .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
شاید از نظر مالی ب سختی یه کم بیوفتی ولی عوضش حال دلت پیش ادم حسابی همیشه خوبه ....با کمک مشاوره و ع ...

نه دوسش دارم و نمیخوام بهم بزنم

فقط نگران شدم ازین بابت، اره عزیزم قصدشو داریم اتفاقا ممنون بابت راهنماییت🩷

همچین میگن پدرت اون سن چی داشته که انگار توی داستان زندگی میکنن نه واقعیت

زندگی عادی یه سری شرایط رو باید داشته باشه مخصوصا توی این گرونی!

و حقوقش بد نیست نامزدت

ولی خب اوایل اجاره نشینی رو دارین قطعا

اگه ادم خوبیه و انتخابته پاش بمون

اگه خودت هم شاغل باشی از لحاظ مالی به مشکل نمیخوری،الویت برای من الان بعد بیست سال زندگی مشترک و طبق ...

بله خودم شاغلم ولی منم معلمم حقوقم خیلی زیاد نیست😅 انشالله عزیزم ممنون بابت راهنماییت🩷

ببین عزیزم من با ادمی بدتر از شرایط نامزد شما ازدواج کردم نتیجه تجربه 4 ساله م اینه.

پول مهمه خیلی هم مهمه ولی در حدی که نیازهای اولیه ت رو جواب بده. ادم میتونه لبلس ارزون تر و کمتر بگیره ولی وقتی تو حداقل های زندگی بمونی از اون مرد و تصمیمی که گرفتی متنفر میشی

وضعیت الان زندگی ت و میزان خرجی ماهانه ت هم مهمه که بتونی با وضعیت اقا کنار بیای یا نه.

سن اقا و شهری که هستین و جای پیشرفت داشتن شغلش هم مهمه

در هر صورت اخلاق مهمه ولی پول باید در حدی باشه که خوار نشی

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️