2777
2789

دوساله درگیرش شدم پارسال حدود ۹ ماه با قرص عالی بودم قطع کردم دوباره برگشته و الان دوباره دارم میخورم .حالم بده .کاش نداشتم .فکر میکنم همه آدمهای دور و برم سالمن به جز من .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله بزودی حالت خوب بشه گلم

الان که اکثرا بیماری های روحی و روانی دارن،یه عده با دارو کنترل میکنن یه عده اصلا پیگیرش نیستن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ببین بیماری روحی دلیل اصلیش نداشتن یک بنیان باوری قوی نسبت به خدا و کارکرد این جهانه

باید خودت رو ازنظر باوری تقویت کنی

چرا افراد بزرگ دین مادراوج اون مصیبتها آروم بودن

چون عقیده درست و قوی داشتن

قرص فقط خواب اوره باعث میشه که فکرنکنی

اینکه راه حلش نیست

راه حلش فقط اینه که طوری مبانی ذهنت رو بچینی که افکارت باعث پریشان حالیت نشن

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

عزیزم هممون ی مشکلاتی داریم الان با این وضع کی مشکل روحی نداره .. امیدوارم خیلی زود حالت خوب شه

مممنونم عزیزم .اکثر آدمهای دور و برم سالمن به جز من .دریغ از یه قرص اعصاب .ولی من چی .اضطراب و استرس نمیزاره از جام بلند شم

مممنونم عزیزم .اکثر آدمهای دور و برم سالمن به جز من .دریغ از یه قرص اعصاب .ولی من چی .اضطراب و استرس ...

میگذره این روزا ام عزیزم ی سریا شاید قرص اعصاب نخورن ولی از درون داغونن

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

چرا داروها تو قطع کردی؟منم درگیرم واقعا سخته بیماری جسمی مردم میبینن درک میکنن ولی بیماری روحی هیچکس ...

فکر میکردم خوب شدم و دیگه برنمیگرده .ولی اشتباه فکر میکردم نباید قطعش میکردم. الانم تازه دوباره شروع کردم تا اثر بزاره جونم بالا میاد

ببین بیماری روحی دلیل اصلیش نداشتن یک بنیان باوری قوی نسبت به خدا و کارکرد این جهانهباید خودت رو ازن ...

اتفاقا خیلی به خدا وصلم .انشاالله هیچ وقت درگیرش نباشی .خیلی سخته .منم تا مبتلا نشده بودم خیلی راهکار و قصاوت داشتم الان دیگه اصلا .چون حالشون رو درک میکنم

من یه خاله همسر دارم قوی .کار میکنه .اصلا معنی اضطراب و افسردگی رو نمیدونه چیه .ولی من چی

عزیزم مگه دست خودت بوده در ضمن شما ک داخل زندگیش نیستی تو تنهاییاش نبودی ک واقعا بدونی چ حالی داره .. ب نظرم برو پیش روان شناس عزیزم

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

عزیزم اینا کار خودته یا نظر پزشک متخصص؟

قبلا یه دوره رفتم پیش روانپزشک .با همون قرص خوب شدم .الان که دوباره علائمم برگشته نرفتم. همون قرص و شروع کردم چون به بدنم سازگاره .آسنترا ۵۰

عزیزم مگه دست خودت بوده در ضمن شما ک داخل زندگیش نیستی تو تنهاییاش نبودی ک واقعا بدونی چ حالی داره . ...

به خدا رفتم .حرفهای کلیشه ای .شعار گونه .تکنیکهایی که اصلا به دردم نخورد