2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلیپ اینستاانقد هست که از معلمم قشنگ یاد بده بگیر کار کن

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

دختر من پیش دبستانیه دو روزه نرفته آنفولانزا گرفته تا آخر هفته هم نمیفرستم سلامتی خودش مهمتره اونجا بچههاي دیگه هم میگیرن گناه دارن فرقی نمیکنه کلاس اول یا دهم هم بود نمیفرستادم

😆😆😆

ما که تا دوشنبه تعطیله😔

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
معلم پارسال دخترم؛ سر کلاس از تدریس خودش فیلم میگرفت.میذاشت تو شاد.بچه هایی که غایب بودن؛ استفاده می ...

چه باشعور بوده که اینقدر به فکر بچه ها بوده

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

تو یوتیوب فیلم نیست ؟

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

من معلم کلاس اولم

نشانه ای چون اولین نشانه چهارشکلی هست برای بچه ها سنگینه و در حالت عادی هم طول میکشه تا یادش بگیره

اگر میتونه که بلند بشه گوش بده که بهتره اگر نمیتونه هم کلیپ براش پیدا کنید با انیمیشن و آهنگ راحت یاد میگیره.

و باهاش حتما حتما کار کنید

چون مهمترین چیز در پایه اول تمرینه