2777
2789
عنوان

من اصلا مهمون دوست ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 37 پست
حق داری

آره بخدا خسته شدم از دستش دیروز مادرشوهرم چشمش عمل کرده دیروز اومده خونمون برا ناهار از همین الان استرس دارم تا مادرشوهرم خوب بشه

خرجشون ک باید بدیم دیگه از اون ور باز میاد خونمون برام خرج میتراشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماست موسیرکه بونداره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مگه جز خانواده ها دیگه الان کسی میاد خونه آدم☹️

اره من با عمه و دایی و خاله و عمو ی خودم رفت و امد دارم ولی مثلا در سال۴ بار بیان شام

دوستای شوهرم و خانواده ش هم زیاد میان

✨❣️

منم فقط با مهمونی که میاد خونه مون سیگار میکشه بدم میاد

لعنتی برو بیرون دود کن چرا خونه ما بوی دود بگیره، حالا خوبه کل خانواده فقط 2 سیگاری داریم وگرنه مکافات داشتیم

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

من عاشق مهمونم ولی واسه ادمای باارزش نه ادمای بدذات قبلا خونه ام بزرگ بود خیلی خوب بود الان خونه ام کوچیک افسرده شدم ولی بازم درسال چندهفته ای مهمان دارم که میان میمونن

گاهی انسانم آرزوست