2777
2789
عنوان

سمت راست سرم خیلی درد میکنه

74 بازدید | 14 پست

چند روزه سمت راست سرم ، دندونای سمت راستم آخریاش دندون عقلمه که میترسم بکشم نمیدونم کجا خوب میکشن ، گوشم، شقیقه هام همه درد میکنه، نمیدونم از دندونمه ، از سینوزیتمه اخه تازه مریض بودیم، از چیه ، فقط مسکن میخورم

از ویروس جدیده چون دوتا دختر خاله های من و یکی از دوستامم همینجور شدن ...اونام فعلا فقط مسکن میخورن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر از دندون نباشه، به احتمال خیلی زیاد میگرن هست

دردهای میگرنی یک سمت سر رو به درد میاره، همزمان گوش و فک و چشم و سر یک سمت درد می گیره، معمولا هم مرکز اصلی درد رو به صورت ضربان دار پشت چشمتون احساس می کنید. البته مورد آخرتجربه ی شخصی من هست و ممکنه برای بقیه اینطور نباشه

اخه کی خوب میشه، اونام دندونشون درد میکنه یعنی؟

فک و دندون هاشون سمت راست و شقیقه و نیم کره راست سرو گردنشون ....نمیدونم

اگر از دندون نباشه، به احتمال خیلی زیاد میگرن هستدردهای میگرنی یک سمت سر رو به درد میاره، همزمان گوش ...

اره به میگرن هم فکر کردم ، ولی من اخه اصلا سابقه ندارم، یهویی اینطور شدم

وای منم دقیقا سمت راستمه ، تازه هم این ویروس گند رو گرفتیم

انشاالله ک. زود خوب میشید خودتون رو تقویت کنید

اره به میگرن هم فکر کردم ، ولی من اخه اصلا سابقه ندارم، یهویی اینطور شدم

خب میگرن هم یهویی شروع میشه ولی رفته رفته شدیدتر میشه، مال من تو حاملگی شروع شد.

اگر ادامه دار بود و تو طول ماه به دفعات تکرار شد و هر دفعه چند روز طول کشید و نزدیک پریود بیشتر شد و با نور و هوای بیرون و باد و خستگی و سر و صدا و هر بهانه ای شروع شد، میگرن هست، حتما برید دکتر تا ام آر آی بنویسه، اگر چیزی تو ام آر آی نبود یعنی میگرن هست.