2777
2789
عنوان

هدیه روز زن من همینقد ساده و قشنگ 🥰😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 89 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقاااا نمیدونم چرا بعضیا اینطوری شدن که هدیه رو به چشم پول میبینن...

من یکی که اصلا برام مهم نیست واقعا

هدیه کوچیکی که دلی باشه رو ترجیح میدم به هدیه گرون قیمتی که خودم به طرف گفته باشم یا مجبورش کرده باشم

پس من و تو با هم فرق داریم😁چون من صبح که پا میشم اول در حیاطو باز میکنم هوای خنک و تازه تنفس کنم😁ش ...

من جمعه برگشتم...دوباره اومدم به این شهر الوده که نفس کشیدن اینجا عذابه عذاب...

حیف باید میرفتم دکتر وگرنه میموندم بازم...

ولی میرم هفته بعد دوباره میرم این هوای پر از سرب برای من و بچه هام مث سمه.

من و تو خیییییلی فرق دارییییییییم😅

چقدر متفاوت! تاحالا اینجوری اینقققققققدرمتفاوت بودنو ندیده بودم جالب بود برام😃خوشبختم بانو جان☺️

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من جمعه برگشتم...دوباره اومدم به این شهر الوده که نفس کشیدن اینجا عذابه عذاب...حیف باید میرفتم دکتر ...

عههه

دقیقا منم جمعه از شمال برگشتم😁

ان شاءالله به سلامتی و دل خوش دوباره بری سفر

ممنونم ازت😍

ممنونم عزیزم از دعای خوبت😍همچنین

فداتشم

.             برام دعاکنید بی گناهیم ثابت شه                                      تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»                                              خدایا برام معجزه کن

عههه دقیقا منم جمعه از شمال برگشتم😁ان شاءالله به سلامتی و دل خوش دوباره بری سفر ممنونم ازت😍

عزیزم🫠🫠🫠

خیلی خوشحال شدم از هم صحبتیت🩵

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر