2777
2789
عنوان

هدیه روز زن من همینقد ساده و قشنگ 🥰😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 89 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂خوبه که منم عاشق رنگای مختلفم اصلا لباس مشکی یا تیره دوست ندارم و نمیپوشم همه رنگای شاد رو دوست ...

منم عاشق رنگای روشنم...

ولی هوا که سرد میشه انگار ارتعاش یه رنگ روشن بدنمو سرد نگه میداره حتی اگهبافت بپوشم...علتش رو نمیدونم ولی توی هوای سرد لباس تیره حتی اگه نازک باشه گرم تر نگهم میداره🙃

اینم یه علت عجیبه برای خودش🫠

ولی تابستون اخ از تابستون که فقط باید لیمویی و صورتی و سفید پوشید اصلا زنده میشه ادم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

منم عاشق رنگای روشنم...ولی هوا که سرد میشه انگار ارتعاش یه رنگ روشن بدنمو سرد نگه میداره حتی اگهبافت ...

چه جالب😁برای منی که کلا گرمایی ام دلیل عجیبی بود

کلا لباس زمستونیامم روشنه😁

تابستون فقط ساحلی رنگای شاد😍😂🤌

قشنگی زندگی به لذت بردن از چیزای کوچیکه. حال دلتون خوش🌺

دقیقا👌من توقع کادو نداشتم

ولی همین یه دسته گل ساده

کل دیروز و امروزمو رنگی کرد

کاش اقایون یاد بگیرن که ما خانوما با همین چیزای کوچیک هم شاد میشیم حتی با یه شاخه گل

چه جالب😁برای منی که کلا گرمایی ام دلیل عجیبی بودکلا لباس زمستونیامم روشنه😁تابستون فقط ساحلی رنگای ...

من به شدت به شدت سرمایی ام همین الان با اینکه هوای اتاق گرمه من هنوز زیر پتو ام!

ولی پاهام یخ کرده😅

اصلا تحمل اینکه برم کنار پنجره رو ندارم سوز سردش لرزم میگیره😁

آخ گفتی ساحلی...دلم برای شمال تنگ شد باز

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

پس من و تو با هم فرق داریم😁چون من صبح که پا میشم اول در حیاطو باز میکنم هوای خنک و تازه تنفس کنم😁

شمال همه وقتش میچسبه

هر فصلی😍من خانواده همسرم شمالی ان

@سلوی70سابق

باز ریپلای نشد😁