2777
2789

تو تاپیک قبلیم گفتم ولی کسی جواب نداد من عزادارم و مادر بزرگم فوت شده و بچمم ده ماهشه تو این ده ماه فامیل های همسرم نیومدن دیدن بچم حالا مادر شوهرم دیشب میگه اره خاله ها میگن پس کی جشن دندونی میگیرین من گفتم ما عزاداریم جشن نمیگیریم همینجوری بیان خونمون مگه باید همش جشن باشه چه ربطی داره اینو گفتم فهمید خودش که من کوتاه نمیام ولی تو دلم مونده که چرا نکفتم فامیلاشون دیدن بچم نیومدن

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم  

بیخیال میشم

و خوشحال هم میشم راستش😂

بیخیال هر کی دلش خواست میاد هر کی نخواست هم نمیاد

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما دیدنی نوزاد نداریم

نوزاده ، موزه که نیست مردم برن ببیننش

خاله و عموی همسر هم به نظرم نقش و ارتباطی تو زندگیمون ندارن که ناراحت بود و نبودشون بشیم

توقعاتشم اهمیتی نداره 💙💙💙

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بیخیال میشمو خوشحال هم میشم راستش😂بیخیال هر کی دلش خواست میاد هر کی نخواست هم نمیاد

ماه بعد پسر خاله شوهرم بچش دنیا میاد اونا نیومدن برا بچم ولی شوهر ساده من میگه بیا بریم

کینه ای باشی فقط خودتو اذیت میکنی، مردم تو خونه هاشون دارن زندگیشونو میکنن اصلا هم یاد تو نمیکنن تو توی خونه نشستی دائم فکر و خیال میکنی و حرص میخوری، کی ضرر میکنه؟؟

بعدشم مگه تو مونده ی اومدن و نیومدن اونایی؟؟؟!

ما دیدنی نوزاد نداریم نوزاده ، موزه که نیست مردم برن ببیننش خاله و عموی همسر هم به نظرم نقش و ارتباط ...

اره درسته ولی اینجا رسمه بچه دنیا میاد همه میان دیدنش اونا هی بهانه میاوردن و اخر هم نیومدن حالا که ما عزادار شدیم یادشون افتاده میگن جشن بگیرن بیایم 😐😐

کینه ای باشی فقط خودتو اذیت میکنی، مردم تو خونه هاشون دارن زندگیشونو میکنن اصلا هم یاد تو نمیکنن تو ...

نه به خدا ولی از اینکه گفتن جشن دندونی بگیرم با اینکه مادر بزرگم فوت شده ناراحت شدم

اره درسته ولی اینجا رسمه بچه دنیا میاد همه میان دیدنش اونا هی بهانه میاوردن و اخر هم نیومدن حالا که ...

واسه فامیل همسر منم رسمه

که هم بیمارستان برن هم خونه

ولی من چون از رسم و رسوم خوشم نمیاد اجازه ندادم زندگیم طبق رسوم جلو بره . هر کار دلم خواست کردم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

باید همون موقع که حرف از جشن دندونی زد میگفتی وا !خود بچه رو هنوز نیومدن ببینن بعد میخوان بیان دیدن دندونش؟!!

بعدم میگفتی من از عزا دربیام انشالله یه جشن کوچولو میگیرم و اونایی که برام ارزش قائل بودن رو دعوت میکنم

حالا که نگفتی ولش کن ولی اماده کن حرفاتو اگه دوباره اشاره کرد یا چیزی گفت

چرا نریبرو خوبی کن تا خجالت بکشه ، از تو که چیزی کم نمیشه

چه ربطی داره!بعضی حرکات بی ارزش و بی شخصیت میکنه ادمو!چرا باید بره دیدن بچه کسایی که ادم حسابش نکردن؟!

من خودم اهل تلافی نیستم ولی این جور موارد رو تلافی میکنم تا ارزش خودشون رو بدونن