همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
بعضی مواقع چون بدن ضعیف میشه سرماخوردگی هم طول میکشه یا ممکنه التهاب باشه دکتر تشخیص میده با سرم بهت ضد التهاب یا ضد حساسیت میزنه برای من اینجوری شد خوب شدم بعدش
کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
منم سه هفته پیش همین کرونایتیغی رو گرفتم تا سه روز پیش هنوزم گلوم درد میکرد صبح بیدار میشدم نمیتونستم اب دهنمو قورت بدم گلو و بینیم میسوخت ولی اولاش مرتب اب نمک قرقره نمیکردم اخرا روزی سه بار چهاربار اینکارو کردم بهتر شد تا الان که کامل خوبشده فکرمیکنم خود ویروسه هم اینجوره که گلودردش تا یه مدت بعدش میمونه