2777
2789

که تو 18سالگی ازدواج قسمتشون اما به من که میرسه قسمت نیست یعنی حتی خواستگار خودم باشه قسمت کسی دیگه هست من که پذیرفتم اصولاً خواستگارم بیاد خانوادم ردش میکنن بعدش میگم چرا میگن قسمت نیست خسته شدم دیگه

.

ببین هیچکسسسسسسسس مث من عشق ازدواج نبود از 16 سالگی همش فکر شوهر ازغصه خودمو پیر کردم الان میبینم شکر خدا تا الان 35 سال عرسی نکردم چون فن شوهر داری بلد نبود بی شک به طلاق منجر میشد پس صبر داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوس داشتم ۱۷ سالگی زایمان کنمالان ۲۵ ام و مجرد بی خواستگار....

که چی بشه؟ 25 سالمه و یک بچه 4 ساله دارم حامله هم هستم بچم دیشب ساعت 2 خوابیده الان بیدار شده دلم میخواد خودمو بکشم حالم از این زندگی بهم میخوره کاش من جای تو بودم

که چی بشه؟ 25 سالمه و یک بچه 4 ساله دارم حامله هم هستم بچم دیشب ساعت 2 خوابیده الان بیدار شده دلم می ...

عزیزم چرا بسته برروحیاتت زندگی نکردی که حالا آنقدر شاکی بشی

زندگی جدی تر ازاین حرفاس

که چی بشه؟ 25 سالمه و یک بچه 4 ساله دارم حامله هم هستم بچم دیشب ساعت 2 خوابیده الان بیدار شده دلم می ...

عزیزم تموم میشه این روزای سختت بچه هات که بزرگ بشن یه آرامش خاصی میگیری من بچه اولم ۲۱سالگی دنیا اومد دومی ۳۰چقد احساس خوشبختی میکردم میگفتم بچه هام بزرگ شدن راحتم الان خداحواسته باردارم و افسرده و داغون

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم تموم میشه این روزای سختت بچه هات که بزرگ بشن یه آرامش خاصی میگیری من بچه اولم ۲۱سالگی دنیا اوم ...

واقعا کاش بارداری ناخواسته وجود نداشت ، من اصلا شرایط اعصاب و روان بچه ندارم همین یکی رو به زور تحمل میکردم

من دقیقا ده سال بعد تو ام .دقیقا توی سن تو توی همون شرایط بودم بدون کمکی . دوستام همه داشتن دانشگاه و کارشون رو پیش می بردن من مامان بودم و تو خونه . دست تنها بدون کمکی سخت بود ولی گذشت الان که بزرگ شدن مدرسه میرن زندگیم روی نظم و رواله روزی هزار بار خدا رو شکر میکنم که اول جوونی این دوره رو گذروندم . این سن خیلی خوبه برای مامان بودن . بزرگتر و نوجوون که بشن هنوز جوونی و میتونی باهاشون پایه بشی ارتباط گرفتن باهاشون هم اسون تره . پس قوی باش همه چی خوب پیش میره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بالاخره ما هم این دوران رو گذوندیم

میدونم چی تو ذهن تون میگذره که دلتون میخواد ازدواج کنید

اما والا به خدا از این خبرا نیست

محکوم میشی به اینکه هر لحظه به فکر سیرکردن شکم شوهرت و بچه و یا بچه هات باشی

که آی شام و ناهار چی درست کنم

از طرفی فامیل شوهر خوب خوبشونو باید مدام دعوت کنی و یا رفت وآمد کنی در حالی که خودت هزارتا کار داری

اگر شاغل باشی که دیگه بدتر

نمیگم ازدواج عذاب الیمه اما اون ذهنیتی که درباره اش هم دارید خیلی رویاییه

باید روی پای خودتون باشید که زندگی موفقی داشته باشید

یه دختر 18 ساله اگر ازدواج کنه تا سرکوچه هم که بره هم باید اجازه بگیره

از شوهرش خرجی بگیره و اگر شوهره اجازه و یا پول نداد جیکش در نیاد

وطن ای مادر غمدیده ام.......