2777
2789
عنوان

تاحالا شده همه ی درآ بسته باشن بعد یهو معجزه شه

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 19 پست
میدونه عزیزم من روحی خسته آم تا نشده باشی اینجور نمیدونی الهی نشی

نه اتفاقا ناامید نباش من مخالف حرف دوستمون هستم تو ۸ سال که بهت گفتم کلی تلاش و بدبختی کشیدم نشد ولی خدا معجزه کرد جوری ربطی به تلاشام نداشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم یه مشکل پزشکی داشتم، یادمه وسط حیاط خوابگاه نشسته بودم و زار میزدم، اینقدر مشکلم اون زمان برام بزرگ بود که اصلا مهم نبود کسی نگاه می کنه و یا کسی مسخره می کنه یا نه، یک هفته بعد که دوباره آزمایش دادم، نتیجه ی آزمایشم کاملا برعکس قبلی بود، برام مثل یک معجزه بود، خدا رو شکر خیلی زود مشکلم حل شد ولی از طرف دیگه یه مشکل دیگه ای دارم که بیست و خرده ای سال هست ادامه دار بوده، کلی تلاش کردم و نذر و چله و ..... ولی فعلا که تا الان جواب نگرفتم ولی هنوزم هر چند کم، امید دارم تا بازم معجزه ای رخ بده

آره من

همه درسهای لیسانسمو پاس کرده بودم و فقط یه معرفی به استاد مونده بود و من از خجالت طول کشیدن درسهام دنبالش نمیرفتم

-همه فکر میکردن مدرکمو گرفتم و دو سه ساله دنبال کار میگردم و کار نیست

-خواستگاریم به هم خورده بود و پسره و خانوادش بعد اونهمه جلسات که اومدن خونه ما و رفتن، 70سکه مهریه رو گفتن زیاده و بهونه کردن و رفتن

بعدش معجزه شد و بدون اینکه برای ارشد بخونم رفتم سرجلسه و قبول شدم تو بکی از دانشگاههای خوب تهران و همزمان تو یه آزمون استخدامی قبول شدم،

دیگه رفتم با استاد راهنما و معاون آموزشی دانشگاهمون صحبت کردم( یادمه کلی گریه کرده بودم) و ازم امتحان گرفتن و تاریخ فارق التحصیلیمو درست کردن و تونستم برم سرکار