2777
2789
عنوان

لطفا بگید اگه شما بودید چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 33 پست
دختره از اونایی هست که با 100 تا پسر دوسته نمیشه بهش اعتماد کرد برای ازدواجوگرنه آره ازدواج میگفتم ک ...

خب میدونی که اینطوری میتونه شکایت کنه و پسرتو بندازه زندان؟ حتی میتونه بگه تجاوز کرده بهش

براش میگرفتمشدختره ابرو داره پسرمم ی غلطی کرد دختر مردمو حامله کرد پاشم باید بمونهحالا دخترم اشتباه ...

باباش میگه دختره با 100 نفره از کجا معلوم بچه پسرم باشه باید برند تست دی ان ای بگیرند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختره از اونایی هست که با 100 تا پسر دوسته نمیشه بهش اعتماد کرد برای ازدواجوگرنه آره ازدواج میگفتم ک ...

خب پسر تو جرا رفته سمت دختری که با صد تا پسر بوده

غیر از اینکه نیازشو برطرف کنه حرف دیگه ای هست؟

پسر تو اون وقت بد نیست؟

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

به نظر خودتون باید چیکار کنید؟

الان نگران سلامت پسرت نیستی با این تعاریف از دختره

یعنی احتمال نمیدی بیماری به پسرت منتقل کرده باشه؟

فعلآ به عاقبت کار پسرت و سلامتش فکر کن

تا ازدواج با مورد بعدی

قطعا کمک دختره میکردم از شر بچه خلاص شه ولی عمرا قبول نمیکردم اون دختر عروس خانواده من بشه

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه.                               💥  🌱  خدایا شکرت 🙏 من مهرماه امسال ازدواج کردم با مردی که خیلی دوستم داره و دوسش دارم و کنارش خیلی خوشبختم خدارو صدهزار مرتبه شکر🙏 از خدا میخوام به همه‌ی دخترایی که تنهایی اذیتشون میکنه یه همسر و همراه خوب بده از معجزه های خدا ناامید نشید 

باباش میگه دختره با 100 نفره از کجا معلوم بچه پسرم باشه باید برند تست دی ان ای بگیرند

اگ شک دارید اینکارو کنید تست دی ان ای بگیرین

محترمانه بگید بهشون

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
نه دختره گولش زده برام تعریف کرد....

عجب 😂

ببین بذار یه فکت از دخترا بهت بگم

هرچند که خودتم می دونی

دخترا تا محبت نبینه

توجه نبینه

عمراااااااا سمت کسی بره

فلذا اشتباه پسرتو نپوشون

اتفاقا بگرد ببین کجا اشتباه کردین که این شده نتیجه اش

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳