2777
2789

اگه مثلا شما مامان بودید بعد برای پسرتون یک دختر خوب میدید مثلا دکتر و.... ولی قبلش یک دختری زنگ میزد میگفت من با پسرت دوست ازش حاملم راستم میگفت چیکار میکردید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولن من هرگز دنبال این نخواهم بود که واس پسرم انتخاب کنم

بعدم اگه واقعن باردار باشه نمیشه که ولش کنیم

پسرمم مقصر هست ..هیچی دیگه مجبوریم بریم خواستگاری

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

براش میگرفتمش

دختره ابرو داره پسرمم ی غلطی کرد دختر مردمو حامله کرد پاشم باید بمونه

حالا دخترم اشتباه کرد ولی واقعا نمیشه بیخیال این موضوع شد

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           

پسرم اشتباه کرده

کمکش میکردم قطعا اون دختر رورها نمی کردم

باید پای کاری که کرده وایسه

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

خب باید مسول بی ادبی بچمو به عهده می گرفتم..

پسرشما به یه دختر احساس داده

بعدم..

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

صددرصد دختر حامله رو میگرفتم براش پسرت باید پای غلطی که کرده بمونه فوقش اگه نخواست میتونی با دختره ص ...

دختره از اونایی هست که با 100 تا پسر دوسته

نمیشه بهش اعتماد کرد برای ازدواج

وگرنه آره ازدواج میگفتم کنید

واقعاشرایط سختیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖