2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دقیقا برعکس عاشق زیستم تنها درسیه که از خوندنش لذت میبرم😂👌

ببین واسه خودت جذابش کن ویدیو انیمیشن اناتومی هر مبحثی که فهمش برات سخت بود ببین مثه آب خوردن میفهمیش

ایشالله موفق باشع

همچنین شما عزیزم

خداوند زحماتت را میبینه مطمئن باش خیلی فرق داری با کسیکه گرفته خوابیده.

برای موفقیت نیاز نیست نابغه باشی فقط باید تلاش کنی از بقیه یه قدم جلوتر باشی

موفق میشی عزیزم

من که اینجوری نیستممم

همین الان زیست خوندنم تمومم شد روزی ۳ ساعت زیست میخونم

از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده 

من روزانه ۳ کتاب فصل مختلف میخونم از زییست بهم فشار میاد

کدوم کتاب ها کتاب درسی یا منبع تستی

اگه منبع تستی هست لطفا چند منبعی نباش

اگه مشکل داری تو دریا دوره کاموا حنیف عظیمی رو ببین

از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده 

شاید این چیزی که میگم به درد اعضای نی نی سایت نخوره ولی برای مادران نی نی سایتی یک پیشنهاد دارم، سعی کنید برنامه ریزی برای کنکور بچه ها رو از همون کلاس هفتم، هشتم شروع بکنید، مثلا یکی از درسهای سخت مثل فیزیک و یا ریاضی رو تو کلاسهای بیرون مدرسه مثل گاج و یا قلمچی ثبت نام بکنید تا بچه هاتون این دروس رو جلوتر از سال تحصیلی خودشون باشن تا بتونن تستهای کنکوری رو هم زودتر شروع بکنن، من خودم پرس و جو کردم و متوجه شدم که رتبه های خوب کنکور چند تا از درسهای سال دوم متوسطه رو همون سال اول تموم کردن، یعنی قبل از شروع کلاس دهم مثلا ریاضی رو تا دوازدهم خوندن و تموم کردن و کلی تست هم کار کردن.

برای بچه هایی که کشش دارن و یکمی تلاش بیشتری دارن هم کار سختی نیست، کافیه هفته ای یک یا دو جلسه ی یک و نیم ساعته برن کلاس، البته با یک استاد خوب

اینجوری حتی اگر یک درس رو جلو انداخته باشن تو سال کنکور کلی از بار درسی شون کمتر میشه.

اگر استاد خوب سراغ ندارین، برین موسسه هایی مثل گاج و قلمچی و گزینه ی دو، خودشون معرفی می کنن و یا از والدینی که اونجا میان پرس و جو بکنید تا استادهای خوب رو معرفی بکنن.