2777
2789

دوسه شبه تایم خوابم ب هم ریخته همش خمیازه میکشم اما خوابم نمیبره تا الان بیدار بودم دیشب و پریشبم همینطور دارم پریودم میشم دیگ بدتررررر

چیکارکنم خدایاااا

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

منم همین الان یه تایپیک مشابه زدم. بقدری کلافم حد نداره

میترسم بدتر کمخونی بگیرم

سرم داره میترکه

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه که خوبه من الان باید پاشم آماده بشم برم سرکار

نحابیدی توام😑؟ سرم داره میترکه از دردبخدا

مغزتون خشک شده .نزدیک پریودی بدتر میشه.طبابت ینتی کنید بهتر میشید

ینی منظورتون. چیه ک مغزمون خشک شده؟ کمخونی ک نمیگیریم با بی خوابی؟ از همین میترسم فقط😑

شب قبل خواب یه لیوان شیر یا دوغ بخور میخوابی

من قرص اهن میخورم از شانسم باید قبل خوابم بخورم دیگ اگ شیر و دوغ بخورم اثر قرصه رو خنثی میکنن

ینی منظورتون. چیه ک مغزمون خشک شده؟ کمخونی ک نمیگیریم با بی خوابی؟ از همین میترسم فقط😑

کم خونی چیزی نیس که ترس داشته باشه با یه دوره درمان وکمک غذایی خوب میشه.اگه قبلا هم کمخونی داشته باشی بهترین کار خوردن سه شیره وارده تو وعده صبحه.هم طبع بدنتو گرم میکنه هم به کم خونیت کمک میکنه

کم خونی چیزی نیس که ترس داشته باشه با یه دوره درمان وکمک غذایی خوب میشه.اگه قبلا هم کمخونی داشته باش ...

میدونم اما این کم خوابی برام سواله باعث تشدیدش میشه یان