2777
2789

گلوم بشدت میخاره گوشم و سرم درد میکنه انقدر سرفه کردم احساس میکنم گلوم زخم شده

بجز همه اینا اسید معدم بالاس پریودم میخوام بشم یه وضعیت بدی دارم اصلا

با اینکه دوهفته پیش من ویروس گرفتم خوب شدم باز از دیشب علائمام شروع شده

شما چی؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من پنج روزه مریض شدم سه روزم میشه دکتر رفتم گلوم خوب شده ولی قفسه سینه ام بدجور درد میکنه شبا نمیتونم راحت بخوابم و سرفه دردشو بیشتر میکنه

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
دمنوش عناب وچای سفید .چای سفید برای سرفه درجه یکه.بهت توصیه میکنم حتما حتما مصرف کن .

چای سفید برای درد قفسه سینه ام خوبه؟

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
چای سفید برای درد قفسه سینه ام خوبه؟

عالیه عالی ودر کنار این دمنوش برای درد قفسه اگه بخاطر سرفه خشکه روغن بادام تلخ رو گرم کن روی قفسه سینه وپشت کمر میان دوکتفت بمال وحوله بذار من اینهارا باتجربه میگم

عالیه عالی ودر کنار این دمنوش برای درد قفسه اگه بخاطر سرفه خشکه روغن بادام تلخ رو گرم کن روی قفسه سی ...

خیلی ممنون خدا خیرت بده برم عطاری بخرم

دلم میخواست امروز دوباره پیش دکتره برم بلکم یه داروی دیگه بده خوب شما پارسالم اینطوری شدم بخور سرد داد دکتر درجا خوب شدم ولی این دکتر گفتم نداد

خیلی ممنون خدا خیرت بده برم عطاری بخرم دلم میخواست امروز دوباره پیش دکتره برم بلکم یه داروی دیگه بده ...

منم از بس پاریال مریض شدم امسال در هر وعده که چایی درست میکنم دوتا دونه عناب میندازم داخل قوری باور کن مریضیم کمتر شده .بعداز اون مواردی که بهت گفتم وبهبودی پیدا کردی انشاالله، حتما درهروعده چایی روزانه ات عناب یادت نره

عالیه عالی ودر کنار این دمنوش برای درد قفسه اگه بخاطر سرفه خشکه روغن بادام تلخ رو گرم کن روی قفسه سی ...

چای سفید از عطاری بگیریم؟ چ طعمی؟؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻